Ενσούε: Ο Σωφρόνης ξέρει την κατάστασή μου με έξι μήνες αποχή

Τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της Αούστρια Βιέννης, την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την αγωνιστική του κατάσταση σχολίασε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Εμίλιο Ενσούε σε δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη. 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο προπονητής ξέρει την κατάστασή του με έξι μήνες αποχής και στόχος του είναι να πάρει λεπτά συμμετοχής και να βοηθήσει την ομάδα του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη. Ξέραμε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αλλά μετά ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα play off, δεν ξέρουμε με ποιον θα παίξουμε ακόμα. Για εμάς είναι ένας πολύ μεγάλος τελικός, θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να κερδίσουμε αυτό το γύρο και να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για το γκολ του Γκακπέ:

«Ναι το γκολ ήταν πολύ σημαντικό, πήραμε δύναμη, αυτοπεποίθηση. Αυτό ήταν σίγουρα που κέρδισε το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι τώρα και με τα γκολ του Γιαννιώτα και του Σαρδινέρο, υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Για τη διαφορετική θέση που αγωνίστηκε:

«Θέλω να βοηθώ τον Απόλλωνα, ακόμα και σαν τερματοφύλακα αν με βάλουν…είμαι χαρούμενος, χρειάζομαι τον χρόνο μου, να παίρνω λεπτά. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα. Θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος καλά και αυτή είναι η πρόκληση».

Για το αν θα είναι πιο δυνατός:

«Τώρα είμαι αδύνατος(γέλια). Ο προπονητής ξέρει την κατάσταση μου με έξι μήνες αποχή. Τώρα ο στόχος μου είναι να πάρω χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσω την ομάδα, αυτή είναι η πρόκληση μου. Και ελπίζω να είμαι 100% έτοιμος».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο:

«Το δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η νοοτροπία μας. Ξέραμε ότι η Αούστρια θα τα έδινε όλα, από το πρώτο λεπτό πίστευα ότι μπορούσαν να νικήσουν το παιχνίδι αλλά στο τέλος ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα από αυτούς. Δεν μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια καλά. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς