Ανακοίνωσε το μεγάλο deal η Πάφος FC

Την πενταετής συμφωνία με την Cablenet ανακοίνωσε η Πάφος FC, η οποία επεκτάθηκε για δυο έτη από την αρχική τριετή συμφωνία που ανακοινώθηκε νωρίτερα. 

Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στο είδος της για το Παφιακό ποδόσφαιρο και είναι το αποτέλεσμα σημαντικών ενεργειών και διαπραγματεύσεων και από τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον νέο μας μεγάλο συνεργάτη Cablenet στην πρώτη σεζόν μίας επιτυχημένης συνεργασίας!

Η ΠΑΦΟΣ FC και η Cablenet υπέγραψαν ένα 5ετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο επεκτάθηκε για 2 έτη από την αρχική τριετή συμφωνία που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος. Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στο είδος της για το Παφιακό ποδόσφαιρο και είναι το αποτέλεσμα σημαντικών ενεργειών και διαπραγματεύσεων και από τις δύο πλευρές.
Για την μεγάλη συμφωνία της PAFOS FC o κ. Roman Dubov δήλωσε: "Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Cablenet στην αναπτυσσόμενη οικογένεια των βασικών χορηγών και συνεργατών της ΠΑΦΟΣ FC και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί τους σε αυτή την πραγματικά συναρπαστική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Πάφου. Ως καθιερωμένη και σεβαστή κορυφαία εταιρία μέσα σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά, η Cablenet είναι ένας τέλειος συνεργάτης της ομάδας μας και έχουμε ένα κοινό όραμα για ένα θετικό μέλλον για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και προσβλέπουμε στη νέα σεζόν με όλους τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της νέας τηλεοπτικής μας ‘’στέγης΄΄ !

Εκ μέρους της Cablenet o CEO της εταιρείας κ.Νικόλας Σιακόλας ανάφερε: «Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Cablenet, με την εμπλοκή μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική που ξεκινήσαμε. Οι αρχικές συμφωνίες με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Ερμή και Καρμιώτισσα ήταν πενταετής, ενώ η συμφωνία με την Πάφος F.C. ήταν τριετής. Αναγνωρίζοντας την προοπτική που έχει η Παφιακή ομάδα, πήραμε τη στρατηγική απόφαση να επεκτείνουμε την παρούσα συμφωνία για άλλα δύο χρόνια, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία με όλες τις ομάδες που κατέχουμε τα δικαιώματα τους. Για τα επόμενα 5 χρόνια η Πάφος F.C. θα έχει ως τηλεοπτική στέγη την Cablenet. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Πάφος F.C. που μας εμπιστεύθηκε και ευελπιστούμε να έχουμε μια άριστη συνεργασία με αμοιβαίο όφελος».

Καλωσορίζουμε την Cablenet στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια εποικοδομητική συνεργασία, με αμοιβαίο όφελος.

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές