Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επίσημη αντίδραση Σωματείου Ομόνοιας: Ποτέ δεν κρύψαμε το οικονομικό πρόβλημα

  16/08/2019 18:59
Επίσημη αντίδραση Σωματείου Ομόνοιας: Ποτέ δεν κρύψαμε το οικονομικό πρόβλημα

Επίσημη αντίδραση Σωματείου Ομόνοιας: Ποτέ δεν κρύψαμε το οικονομικό πρόβλημα

  16/08/2019 18:59
Μετά τη γραπτή δήλωση του πετοσφαιριστή της Ομόνοιας, Αχιλλέα Πετρακίδη, το Σωματείο των πρασίνων ξεκαθαρίζει μέσω ανακοίνωσης την κατάσταση που επικρατεί.
 
 
Αναλυτικά:

- Ποτέ δεν κρύψαμε και ούτε αρνηθήκαμε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Σωματείο. Μάλιστα, είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσφατη γενική συνέλευση.

- Κατανοούμε την αγωνία του Σωτήρη Πετρακιδη όπως την εξέφρασε στην επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας. Ωστοσο διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση διάλυσης οποιουδήποτε τμήματος του Σωματείου. Αντίθετα, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, όλα τα τμήματα του Σωματείου θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

- Γίνονται και προγραμματίζεται να γίνουν προσπάθειες μέσω φίλων του Σωματείου για εξεύρεση χορηγιών ωστε να στηριχθουν τα τμήματα του Σωματείου. Η μεγάλη δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν και παραμένει ο κόσμος της.

- Προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις για ενημέρωση του κόσμου μας σχετικά με την οικονομική στήριξη που απαιτείται ωστε να διατηρήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τμήματα του Σωματείου.

- Επι της ευκαιρίας απευθύνουμε κάλεσμα στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ξεχωριστά για να σταθεί στο πλευρό όλων των τμημάτων του ΑΣΟΛ (ποδόσφαιρο, φουτσαλ, πετοσφαιρα, καλαθόσφαιρα, γυναικείο ποδόσφαιρο). Τα Εισιτηρια Διαρκειας και η παρουσία μας συο γήπεδο προσφέρουν τεράστια βοήθεια! Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε θαύματα!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας