Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Μεγάλη σύγχυση στην Ομόνοια, ο πρόεδρος δεν ξέρει…»

  17/08/2019 09:21
«Μεγάλη σύγχυση στην Ομόνοια, ο πρόεδρος δεν ξέρει…»

«Μεγάλη σύγχυση στην Ομόνοια, ο πρόεδρος δεν ξέρει…»

  17/08/2019 09:21
Σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που προσδοκούσε ο Μάρκο Μότα εξελίχθηκε η θητεία του στην Ομόνοια.

Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από το κυπριακό πρωτάθλημα υπογραμμίζοντας ότι είναι κάτι που δεν θα έκανε ξανά.
 
«Προπονούμαι και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ξανά. Επέστρεψα μετά από μια ανέμπνευστη εμπειρία στην Κύπρο, όπου περίμενα κάτι διαφορετικό. Το περασμένο καλοκαίρι έφυγα από την Αλμερία, όπου είχα μια σπουδαία θητεία: σε ενάμιση χρόνο μέτρησα 45 συμμετοχές με γκολ και ασίστ. Ο Άνχελ Γκόμεθ, πρώην τεχνικός διευθυντής της Εσπανιόλ, μου τηλεφώνησε και μου πρόσφερε συμβόλαιο στην Ομόνοια, την πιο ένδοξη ομάδα στην Κύπρο που ήθελε να επιστρέψει και να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Στην αρχή είχα απορρίψει την πρόταση, επειδή ήμουν εντάξει εκεί που ήμουν, μετά αποφάσισα να αποδεχτώ, επειδή ήταν μια καλή οικονομική πρόταση. Θα γύριζα το χρόνο πίσω, αλλά δεν θα το έκανα ξανά, επειδή στην Κύπρο βρήκα κάτι που δεν είχα δει ποτέ στην καριέρα μου», δήλωσε ο 33χρονος αναφερόμενος στο πώς βρέθηκε στην Ομόνοια.
 
Ερωτηθείς, αν αυτό που έζησε την περασμένη χρονιά είναι η πιο αρνητική εμπειρία του, αποκρίθηκε: «Ναι, αγαπώ το ποδόσφαιρο και παίζω, γιατί μου αρέσει. Ποτέ δεν θα γίνω το άτομο που θα επιλέξει ένα μέρος για να πάει διακοπές και να πάρει χρήματα. Στην Κύπρο θα μπορούσα να το έκανα: είχα συμβόλαιο δύο χρόνων, αλλά αποφάσισα να το ακυρώσω, γιατί δεν μου άρεσε. Ήταν διαφορετικό από αυτό που περίμενα στην αρχή: ο σύλλογος είχε πολλά χρήματα, αλλά υπήρχε μεγάλη σύγχυση και διαρκείς αλλαγές προπονητών, διευθυντών και γιατρών. Τερματίσαμε στην έκτη θέση. Ο πρόεδρος ζει στην Αμερική και δεν είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δεν γνωρίζει το περιβάλλον και δεν ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα. Ακόμα θέλω πραγματικά να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω νέα αρχή σε εκείνους που θέλουν να μου προσφέρουν ένα σοβαρό πρότζεκτ».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας