Χέφελ: Πρέπει να πω ειλικρινά ότι θα είναι δύσκολο για το AΠΟΕΛ, ο ʼγιαξ είναι το φαβορί

Στην Ολλανδική ιστοσελίδα voetbalzone, παραχώρησε δηλώσεις ο Έκτορ Χέφελ, σχολιάζοντας του αγώνες που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ, ενόψει των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, προτού κατηφορίσει στο νησί μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας από το 2014-2017 με τα χρώματα της Ντεν Χάαγκ.

Ο 23χρονος μέσος, αναφέρθηκε στο πως ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος και ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον των Κυπριακών ομάδων.
 
Τόνισε ότι, ο Άγιαξ θα πρέπει να σκοράρει στην Λευκωσία, έτσι ώστε η ρεβάνς να είναι πιο εύκολη και πως ο ΑΠΟΕΛ έχει μια καλή ομάδα, έχοντας προσελκύσει τους απαραίτητους παίκτες.

Μίλησε επίσης, για το κλίμα που επικρατεί στην Κύπρο και τις καιρικές συνθήκες, και ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο από όσο νομίζουν αρκετοί.
 
Οι δηλώσεις του Χέφελ:

«O ΑΠΟΕΛ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ με μεγάλη επιρροή. Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι εδώ έχουμε 36 βαθμούς και 75% υγρασία. Εάν παίζετε ένα παιχνίδι στον ήλιο εδώ στην Κύπρο, πρέπει να πάρετε λίγο οξυγόνο μετά από πέντε σπριντ. Ειδικά αν έρχεστε από την Ολλανδία ή μια άλλη ελαφρώς πιο δροσερή χώρα, δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτό. Λόγω της ζέστης δεν είναι εύκολο να παίξετε εδώ, το χειμώνα είναι μια διαφορετική ιστορία, βοηθά πάντα αν παίζετε με κλαμπ από χώρες που δεν έχουν τέτοιο καιρό. Δεν μπορείτε να φτάσετε μια μέρα πριν και να συνηθίσετε ξαφνικά τις καιρικές συνθήκες, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα ως ομάδα, γιατί δεν μπορείτε να το πάρετε εύκολα, θα πρέπει να ασκήσετε πίεση και να σκοράρετε έτσι ώστε η ρεβάνς να είναι πιο εύκολη.

Δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον των Κυπριακών ομάδων, υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί και αυτό επηρεάζει αυτόματα την ποιότητα των ομάδων και του ανταγωνισμού. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο από όσο νομίζουν αρκετοί. Ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή ομάδα, έχουν επίσης προσελκύσει τους απαραίτητους παίκτες, αλλά πρέπει να πω ειλικρινά ότι θα είναι δύσκολο για το AΠΟΕΛ, ο Άγιαξ είναι το φαβορί».

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης