Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ που είδαν ξανά στα μάτια τον ʼγιαξ

Το μεγαθήριο της Ολλανδίας που φέρει στο όνομα Άγιαξ, βρίσκει στον δρόμο του ο ΑΠΟΕΛ για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, που οι δυο ομάδες θα δώσουν τη δική τους μάχη για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Οι δυο ομάδες ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που τα λένε στην Ευρώπη, καθώς πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 2014-15, τέθηκαν αντιμέτωπες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι τότε, είχαν μια άτυχη κλήρωση αφού βρέθηκαν με τα μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως την Παρί και την Μπαρτσελόνα. 

Με την ολλανδική ομάδα, οι πρωταθλητές μας απέσπασαν ισοπαλία στο ΓΣΠ (1-1), ενώ στον αγώνα του Άμστερνταμ γνώρισαν την ήττα με 4-0.

 

Αν και οι πλείστοι ποδοσφαιριστές από το έμψυχο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων έχουν αποχωρήσει από εκείνη την ονειρική χρονιά, υπάρχουν τρεις παίκτες οι οποίοι φοράνε ακόμη τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. 

Αλωνεύτης, Εφραίμ και Ντε Βινσέντι, γνωρίζουν τι εστί ευρωπαϊκός αγώνας με τον Άγιαξ, καθώς και οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν λεπτά συμμετοχής απέναντι στην ομάδα του Αίαντα. 

Ο Στάθης Αλωνεύτης, ήταν ο ποδοσφαιριστής που πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα του ΓΣΠ, ενώ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ μέτρησε 25 λεπτά συμμετοχής. Ο Εφραίμ επίσης, αγωνίστηκε για δέκα λεπτά στον εντός έδρας αγώνα και εκτός 65 λεπτά, ενώ ο Ντε Βινσέντι είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί μόνο στο ΓΣΠ για 20 λεπτά. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο δε, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε κόντρα στην κυπριακή ομάδα το 2014-15 και βρίσκεται ακόμη στον Άγιαξ, είναι ο κεντρικός αμυντικός, Φέλτμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»