Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Bάζει ψηλά το πήχη ο Κετσπάγια-«Στόχος είναι ο τίτλος»

  19/08/2019 16:26
Bάζει ψηλά το πήχη ο Κετσπάγια-«Στόχος είναι ο τίτλος»

Bάζει ψηλά το πήχη ο Κετσπάγια-«Στόχος είναι ο τίτλος»

  19/08/2019 16:26

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της cablenet, φαίνεται αισιόδοξος για την ομάδα του αλλά και για τον τίτλο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός είναι ευχαριστημένος, με τους ποδοσφαιριστές του και τονίζει πως θα γίνουν ακόμα κάποιες μεταγραφές στην ομάδα, που θα αποφασιστεί με το τέλος της προετοιμασίας. 

Για την προετοιμασία της ομάδας:

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να φτιάχνεται μια ομάδα από την αρχή, αλλά το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας.

Ένα καλό πράγμα είναι ότι δεν έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια, σίγουρα μια ομάδα όπως η Ανόρθωση έχει μάθε χρόνια να παίζει στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι ευχάριστο όμως μια να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή χρειάζεται χρόνο.

Τόσες μεγάλες αλλαγές με καινούριους παίκτες, αλλά και η ομοιογένεια, θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω που εμείς τον έχουμε.
Κάθε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και παίζουμε καλά, το μόνο που μας λείπει είναι το γκολ.

Δεν είναι και εύκολο αυτή την στιγμή να παίζεις ομάδες που είναι έτοιμες για το πρωτάθλημα, και εμείς ακόμα να είμαστε στη μέση της προετοιμασίας.

Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, και όλοι ποδοσφαιριστές έχουν πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω. Ελπίζω και οι προσθήκες που θα αποφασίσουμε ότι χρειαζόμαστε να βοηθήσουν να φτιάξουμε μια δυνατή και καλή ομάδα.

Δεν μπορώ να είμαι προπονητής της Ανόρθωσης και να σκέφτομαι κάτι άλλο, ο στόχος είναι ο τίτλος. Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλο το υλικό και τους παίκτες που έχουμε αλλά και με την βοήθεια του κόσμου να τον πετύχουμε.

Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

Προσπαθούμε να βρούμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να μπορούν να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα.

Έχουμε φέρει πάρα πολύ καλά παιδιά και προσαρμόστηκαν γρήγορα, αλλά και αυτοί που έμεινα στην ομάδα είναι πολύ καλοί.Θα αποφασίσουμε μετά την προετοιμασία σε ποιες θέσεις θα κάνουμε κάποιες κινήσεις.

Για την βοήθεια της διοίκησης:

Πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, η διοίκηση μας βοήθησε, μαζί με τον Γιάννο και τον πρόεδρο της ομάδας. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ, γιατί και η διοίκηση και ο κόσμος μας βοήθησαν, πληρώσαμε κάποια λεφτά. Θέλει πολύ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού αυτό φαίνεται και από τα διαρκείας που πήραν.

Για τον κόσμος της Ανόρθωσης:

Ο κόσμος έχει βαρεθεί εδώ και δέκα χρόνια με αυτά που γίνονται και τα προβλήματα. Θέλει πολύ να αρχίσει το πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τα διαρκείας.

Για το κυπριακό στοιχείο και τους κύπριους ποδοσφαιριστές:

Έχουμε αρκετούς Κύπριους, θα πάρουμε την απόφαση για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα πάνε δανεικοί.Οι ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, όχι να παίρνουν πρόστιμο αν δεν χρησιμοποιούν Κύπριους, δεν πιστεύω ότι είναι σωστό και λογικό. Οι Κύπριοι που ήρθαν φέτος ήρθαν έχουν το μέλλον και ξέρουν ότι μπορούν να προσφέρουν. 

Το μήνυμα στο κόσμο:

Τον κόσμο τον χρειάζεσαι, δεν είναι μόνο η κάρτα φιλάθλου το πρόβλημα, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα, θα ζήσουμε όλοι μαζί αυτές τις στιγμές που ζήσαμε στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας