«Πρέπει να παίξουμε γρήγορα και να πιστέψουμε ότι θα σκοράρουμε» (vid)

Περιχαρής που μετά από μια δύσκολη (κι εν τέλει αποτυχημένη) πορεία στο Ανόβερο και ολιγοήμερες διακοπές βρήκε μπροστά του την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Τόμας Ντολ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγαξ.

«Όλοι ξέρουν ότι παίζουμε απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Πιστεύουμε στη δουλειά μας, φυσικά δεν είμαστε το φαβορί, ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε, έφτασε στα ημιτελικά, νίκησε σε Μαδρίτη και Τορίνο. Είναι σημαντικό ότι είχαμε μια εβδομάδα προετοιμασίας. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για το σύλλογο. Πριν την Καραμπάχ είχαμε πολλή πίεση, τώρα θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες»
 
«Το σημαντικό για μας είναι ν’ αμυνθούμε καλά, όλη η ομάδα, αν ανοιχτούμε, θα δεχτούμε πολλά γκολ. Υπάρχουν δύο παιχνίδια και θα έχουμε δύσκολη αποστολή στο Άμστερνταμ. Είμαστε όμως επαγγελματίες και παίζουμε για τη νίκη. Είπα ότι δεν είμαστε φαβορί, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας αύριο. Προ 15 ημερών ήμουν διακοπές, τώρα θα αντιμετωπίσω τον Άγιαξ. Αφήστε μας να ονειρευτούμε, να κάνουμε τη δουλειά μας και θα δούμε τι θα γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Το παιδικό όνειρο και η πίστη του Ούρος Μάτιτς
 
«Κάθε καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Άγιαξ θα φέρει καλά συναισθήματα σε όλους. Ξέρω ότι θα χρειαστούμε μια τέλεια βραδιά, δεν ξέρω τι θα γίνω στο τέλος, αλλά βλέποντας πώς δουλεύουν οι παίκτες μου τις τελευταίες μέρες παίρνω θάρρος. Όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε παίκτες που ανυπομονούν να δείξουν την αξία τους. Είμαι ευτυχής που έχουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να μιλάς για αδυναμίες μεγάλων ομάδων, αλλά κάθε ομάδα έχει τα προβλήματά της. Για μας έχει σημασία να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στο ποδόσφαιρο μας, όταν έχουμε την μπάλα, θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα απ’ ό,τι στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Άγιαξ δέχτηκε γκολ και από τον ΠΑΟΚ, εμείς θα πρέπει να πιστεύουμε ότι θα σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας, χρειάζεται όμως και τύχη»
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν είχα καλή σεζόν με το Ανόβερο και αυτή η ευκαιρία μετά από λίγες ημέρες διακοπών, πρώτα με την Καραμπάχ και τώρα με τον Άγιαξ. Είχα τέτοιες ευκαιρίες ως παίκτης, τώρα το απολαμβάνω ως προπονητής. Είναι σημαντικό επειδή είμαστε στην Κύπρο που δεν έχει και το πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά μπορείς να δεις πόσο επαγγελματικά δουλεύουν όλοι σε αυτόν τον σύλλογο, πραγματικά αξίζουν αυτή τη στιγμή. Νίκο Χούγκμα, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ ξέρω τη φιλοσοφία, για πολλά χρόνια δεν είχαν παίξει αυτό το ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια παίζει εξαιρετικά»
 
«Η ομάδα έχει αλλάξει εντελώς, οπότε δεν ήταν απαραίτητο να μιλήσω με Εφραίμ, Αλωνεύτη και ντε Βινσέντι, που είχαν αντιμετωπίσει τον Άγιαξ πριν πέντε χρόνια. Αν θα τους χρησιμοποιήσω, ας περιμένουμε να το δούμε αύριο», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών.

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού