Φουλ επίθεση και… μαύρο στον ΔΗΣΥ από τους πορτοκαλί-Το κάλεσμα για τις εκλογές της Κυριακής

Με νέα, ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, επανήλθε ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ, στον πόλεμο που έχει κηρύξει στην Κυβέρνηση και στον Δημοκρατικό Συναγερμό, με αφορμή την κάρτα φιλάθλου.
 
Αυτή τη φορά οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ κάνουν παρέμβαση στις αναπληρωματικές δημοτικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στον Δήμο Αμμοχώστου, παροτρύνοντας τους Αμμοχωστιανούς ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν εναντίον του ΔΗΣΥ.
 
«Καλούμε όλους τους Αμμοχωστιανούς στις ερχόμενες δημαρχιακές εκλογές, ανεξαρτήτως ομάδας, να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν εναντίον του ΔΗΣΥ. Η αποχή δεν είναι λύση. Η αποχή εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Ας αντισταθούμε όλοι στο κόμμα των σκανδάλων και της διαφθοράς, ας μαυρίσουμε αυτούς που κατέστρεψαν τόσο τις Κυριακές μας όσο και τον τόπο μας», αναφέρει ο Παν.Συ.Φι στην ανακοίνωσή του.
 
Όπως ξεκαθαρίζει ο Παν.Συ.Φι, απευθυνόμενος στο κυβερνών κόμμα, «απώτερος σκοπός μας είναι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να πάθετε την πανωλεθρία της ζωής σας». «Θα το καταφέρουμε, να είστε σίγουροι», τονίζει.
 
Υποστηρίζει, μάλιστα, πως στις Ευρωεκλογές γύρω στις πέντε χιλιάδες Αποελίστες έδωσαν τις ψήφους τους σε κόμματα που ήταν ενάντια στην κάρτα φιλάθλου. «Θα το καταλάβετε, όμως, γιατί θα φροντίσουμε εμείς στις βουλευτικές οι πέντε να γίνουν δεκαπέντε και είκοσι πέντε. Και τότε θα είναι αργά για σας…», προειδοποιούν οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ.
 
Δικαιολογώντας το νέο ξέσπασμά του εναντίον του ΔΗΣΥ, ο Παν.Συ.Φι αναφέρεται στον αυριανό αγώνα εναντίον του Άγιαξ. «Ένα από τα αστέρια του Άγιαξ, ο γνωστός σε όλους μας Χούντελαρ, προειδοποίησε τους συμπαίκτες τους πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο γιατί το ΑΠΟΕΛ έχει έδρα… καζάνι. Καζάνι το οποίο απέβηκε μοιραίο για Λυόν, Ζενίτ, Πόρτο, Κοπεγχάγη, Παρτιζάν, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρόζενμποργκ, Ολυμπιακό και άλλες τόσες ομάδες που αποδεδειγμένα λύγισαν στο ΓΣΠ λόγω της καυτής ατμόσφαιρας που υπήρχε. Που να ξέρει όμως ο Χούντελαρ ότι αύριο το γήπεδο δεν θα έχει καμμία σχέση με τα γήπεδα των προηγούμενων χρόνων λόγω των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται στην Κύπρο», σημειώνει στην ανακοίνωση.
 
Περαιτέρω καταγγέλλει ότι παραβιάζονται αρχές και ανθρώπινα δικαιώματα στον βωμό του χρήματος, υποστηρίζοντας ότι «ο ΔΗΣΥ καταστρέφει τον αθλητισμό στην Κύπρο».
 
«Όλοι οι Αμμοχωστιανοί την Κυριακή στις κάλπες. Δεν πρόκειται να μας λυγίσετε. Αποχή από τα γήπεδα μέχρι την τελική νίκη. Αύριο μαζευόμαστε στους συνδέσμους μας. Όχι στην κάρτα οπαδού. Θρύλε μπορείς να προκριθείς», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Αυτούσια η ανάρτηση του Παν.Συ.Φι

Η ομάδα μας αύριο δίνει ένα κρίσιμο αγώνα με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και στόχος όλων μας δεν είναι άλλος από την νίκη, νίκη που θα μας επιτρέψει να πιστέψουμε στο όνειρο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένα από τα αστέρια του Άγιαξ, ο γνωστός σε όλους μας Χούντελαρ, προειδοποίησε τους συμπαίκτες τους πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο γιατί το ΑΠΟΕΛ έχει έδρα…καζάνι. Καζάνι το οποίο απέβηκε μοιραίο για Λυόν, Ζενίτ, Πόρτο, Κοπεγχάγη, Παρτιζάν, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρόζενμποργκ, Ολυμπιακό και άλλες τόσες ομάδες που αποδεδειγμένα λύγισαν στο ΓΣΠ λόγω της καυτής ατμόσφαιρας που υπήρχε. Που να ξέρει όμως ο Χούντελαρ ότι αύριο το γήπεδο δεν θα έχει καμμία σχέση με τα γήπεδα των προηγούμενων χρόνων λόγω των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται στην Κύπρο, που να ξέρει ότι παραβιάζονται αρχές και ανθρώπινα δικαιώματα- όλα στον βωμό του χρήματος, που να ξέρει πως η καταστροφική κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έχει απλώσει τα σιχαμερά πλοκάμια της και στον αθλητισμό διορίζοντας κομματικούς εντολοδέκτες στον ΚΟΑ και κουμπάρους στην ΚΟΠ,ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΣΥ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ….

Εμείς, καλούμε τον κόσμο να ξυπνήσει επιτέλους και να αντισταθεί στους σύγχρονους ολετήρες της Κύπρου. Η αφετηρία είναι η Κυριακή που έρχεται. Καλούμε όλους τους Αμμοχωστιανούς στις ερχόμενες δημαρχιακές εκλογές, ανεξαρτήτως ομάδας, να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν εναντίον του ΔΗΣΥ. Η αποχή δεν είναι λύση. Η αποχή εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Ας αντισταθούμε όλοι στο κόμμα των σκανδάλων και της διαφθοράς, ας μαυρίσουμε αυτούς που κατέστρεψαν τόσο τις Κυριακές μας όσο και τον τόπο μας.

Απώτερος σκοπός μας είναι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να πάθετε την πανωλεθρία της ζωής σας. Θα το καταφέρουμε, να είστε σίγουροι. Δεν καταλάβατε φαίνεται ότι στις προηγούμενες ευρωεκλογές γύρω στις πέντε χιλιάδες Αποελίστες έδωσαν τις ψήφους τους σε κόμματα που ήταν ενάντια στη κάρτα. Θα το καταλάβετε όμως γιατί θα φροντίσουμε εμείς στις βουλευτικές οι πέντε να γίνουν δεκαπέντε και είκοσι πέντε. Και τότε θα είναι αργά για εσάς…

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΙΣ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΤΕ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ-ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα