«Βόμβα» της Αρχής Αδειοδότησης στο παρά πέντε του νέου πρωταθλήματος!

Τρεις μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος CYTA 2019/20 η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων έβαλε... μπουρλότο στη νέα σεζόν, καθώς δεν άναψε το πράσινο φως για πέντε στάδια που φιλοξενούν ομάδες και αγώνες της α' κατηγορίας!

Ο λόγος για το «Μακάρειο», το «Αμμόχωστος», το «Τσίρειο», το «Τάσος Μάρκου» και το «Στέλιος Κυριακίδης», των οποίων τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές μέμφεται για σημαντικές παραλείψεις τονίζοντας πως τους έχει υποδείξει τι χρειάζεται να πράξουν, προκειμένου -έστω και την τελευταία στιγμή- να λάβουν αδειδότηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Άμεση αντίδραση της Ομόνοιας στην ανακοίνωση της Αρχής Αδειοδότησης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ) σε συνεδρία της τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 εξέτασε τις αιτήσεις Αδειοδότησης που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των γηπέδων:

Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Η ΑΑΣ, μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο πάνω αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση κανενός από τα πιο πάνω στάδια. Οι λόγοι της μη αδειοδότησης είναι:

Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τόσο της ΑΑΣ όσο και της Αστυνομίας, και

Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές που απαιτούνται για την έκδοση ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των αθλητικών χώρων και για την έκδοση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η ΑΑΣ έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές για τις παραλείψεις τους και έχει υποδείξει σ’ αυτούς τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να προλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή να αδειοδοτηθούν τα στάδια τους.

Η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές.

Η ΑΑΣ σε προηγούμενες συνεδριάσεις της έχει αδειοδοτήσει το «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και το ΓΣΠ.

Η ΑΑΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση των γηπέδων ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην αδειοδοτήσει στάδια ή να προχωρήσει στην αδειοδότηση σταδίων με πολύ αυστηρούς όρους.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια