Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Βόμβα» της Αρχής Αδειοδότησης στο παρά πέντε του νέου πρωταθλήματος!

  20/08/2019 12:19
«Βόμβα» της Αρχής Αδειοδότησης στο παρά πέντε του νέου πρωταθλήματος!

«Βόμβα» της Αρχής Αδειοδότησης στο παρά πέντε του νέου πρωταθλήματος!

  20/08/2019 12:19
Τρεις μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος CYTA 2019/20 η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων έβαλε... μπουρλότο στη νέα σεζόν, καθώς δεν άναψε το πράσινο φως για πέντε στάδια που φιλοξενούν ομάδες και αγώνες της α' κατηγορίας!

Ο λόγος για το «Μακάρειο», το «Αμμόχωστος», το «Τσίρειο», το «Τάσος Μάρκου» και το «Στέλιος Κυριακίδης», των οποίων τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές μέμφεται για σημαντικές παραλείψεις τονίζοντας πως τους έχει υποδείξει τι χρειάζεται να πράξουν, προκειμένου -έστω και την τελευταία στιγμή- να λάβουν αδειδότηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Άμεση αντίδραση της Ομόνοιας στην ανακοίνωση της Αρχής Αδειοδότησης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ) σε συνεδρία της τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 εξέτασε τις αιτήσεις Αδειοδότησης που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των γηπέδων:

Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Η ΑΑΣ, μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο πάνω αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση κανενός από τα πιο πάνω στάδια. Οι λόγοι της μη αδειοδότησης είναι:

Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τόσο της ΑΑΣ όσο και της Αστυνομίας, και

Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές που απαιτούνται για την έκδοση ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των αθλητικών χώρων και για την έκδοση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η ΑΑΣ έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές για τις παραλείψεις τους και έχει υποδείξει σ’ αυτούς τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να προλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή να αδειοδοτηθούν τα στάδια τους.

Η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές.

Η ΑΑΣ σε προηγούμενες συνεδριάσεις της έχει αδειοδοτήσει το «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και το ΓΣΠ.

Η ΑΑΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση των γηπέδων ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην αδειοδοτήσει στάδια ή να προχωρήσει στην αδειοδότηση σταδίων με πολύ αυστηρούς όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας