Η πρώτη αντίδραση του Ντολ μετά την ισοπαλία με ʼγιαξ

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Άγιαξ, ήταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, ο οποίος σε δηλώσεις του στη cytavision, εξέφρασε την περηφάνια του για την ομάδα του. 

Αναλυτικά: 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτούς. Με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πέρσι είδαμε πόσο εύκολα κέρδισε ο Άγιαξ στην Μαδρίτη και στο Τορίνο.

Ήμασταν πέρα πολύ καλοί στην άμυνα, χρειαζόμασταν λίγο περισσότερη επίθεση για να σκοράρουμε.

Τώρα θα ξεκουραστούμε, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε το ίδιος πάθος και την ίδια θέληση στον επαναληπτικό».

Εν συνεχεία στη διάσκεψη Τύπου, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.Τα πρώτα 15 λεπτά είχαμε δυσκολίες αλλά μετά ήμασταν πιο δυνατοί στις διεκδικήσεις. Πιστεύω ότι στο τέλος δεν κλέψαμε την ισοπαλία, την αξίζαμε, ίσως με περισσότερη πίστη και τύχη μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα από τον κόσμο, όλοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν δεχόμαστε τέρμα. Πολλοί στην Ευρώπη δεν περίμεναν να έχουμε αυτή την εικόνα. Φυσικά ο Άγιαξ είχε την κατοχή αλλά και εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Πάμε στο Άμστερνταμ για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένας τελικός».

«Εμένα με απασχολούσε περισσότερο πως αμυνθήκαμε, ξέρουμε πως αγωνίζεται ο Άγιαξ. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Άγιαξ να βρεις χώρο να κινηθείς. Τα λάθη που έγιναν μπορούν να γίνουν και στις καλύτερες ομάδες. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε όταν έβγαινε μπροστά ο Άγιαξ. Μίλησα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια ότι μπορούμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο. Δεν χρειαζόταν κάθε φορά να παίζουμε την μακρινή μπαλιά, έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε καλύτερες επιλογές στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε καλές φάσεις για να σκοράρουμε. Δεν το πετύχαμε αλλά πιστεύω ότι βρεθήκαμε πιο κοντά στη νίκη».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»