«Λαβωμένη» η Αϊντχόφεν, με τα «δεύτερα» στην επίθεση

Νις, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μίντγιλαντ, Βασιλεία. Μια υπενθύμιση των προηγούμενων αντιπάλων του Απόλλωνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ φτάνει και περισσεύει να υπογραμμίσει το προφανές: η Αϊντχόφεν είναι το πιο υψηλό εμπόδιο που έχουν πετύχει οι «κυανόλευκοι» σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Η PSV είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο ο λεμεσιανός σύλλογος -εκτός από το δικό του ιστορικό υπερβάσεων στην Ευρώπη- έχει ακόμη ένα λόγο να πιστεύει στις πιθανότητές του για την ανατροπή των δεδομένων.

Η ομάδα του Μαρκ φαν Μπόμελ, που την περασμένη περίοδο έχασε στο… τσακ το πρωτάθλημα από τον Άγιαξ, δείχνει -και μάλλον είναι- εκτός ρυθμού στα πρώτα στάδια της νέας σεζόν. Τόσο ο αποκλεισμός από τη Βασιλεία στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (3-2 εντός, 1-2 εκτός) όσο και η φυματική πρόκριση επί της Χάουγκεσουντ στον γ’ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (1-0 εκτός, 0-0 εντός) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Σε αυτά τα παιχνίδια μάλιστα η Αϊντχόφεν είχε τη συνδρομή βασικότατων μονάδων, οι οποίες θα της λείψουν απέναντι στον Απόλλωνα. Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα του Αϊντχόφεν πέραν του πωληθέντος στη Νάπολι Ίρβινγκ Λοσάνο (40 συμμετοχές, 21 γκολ και 12 ασίστ την περασμένη περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις), ο φαν Μπόμελ δεν υπολογίζεται στον Ουρουγουανό επιθετικό Γκαστόν Περέιρο (36 συμμετοχές, 11 γκολ, 12 ασίστ) και στον Ολλανδό επιθετικό Σαμ Λάμερς (35 συμμετοχές, 19 γκολ, 5 ασίστ) που είναι τραυματίες.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πορτογάλου αριστερού εξτρέμ Αρμίντο Μπρούμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ) που έχει δεχτεί χτύπημα στο πόδι.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, το 2-0 επί της Χεράκλες, η Αϊντχόφεν αγωνίστηκε με τα «δεύτερα» στη γραμμή κρούσης: δεξιός εξτρέμ ήταν ο 17χρονος Μαροκινός Μοχάμεντ Ιχατάρεν (12 συμμετοχές την περασμένη σεζόν), αριστερός ο 20χρονος Τογκολέζος Κόντι Γκάκπο (19 συμμετοχές, 2 γκολ, 6 ασίστ) και επιθετικός περιοχής ο 20χρονος Ντόνιελ Μάλεν (40 συμμετοχές, οι πλείστες ολιγόλεπτες ως αλλαγή, 11 γκολ, 5 ασίστ).
 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς