«Ο ΑΠΟΕΛ είναι το πιο ισχυρό brand, δεν θα σταματήσει ποτέ»

Μια μέρα μετά τη λευκή ισοπαλία στο ΓΣΠ απέναντι στον Άγιαξ ο Νεκτάριος Πετεβίνος σχολίασε την απόδοση των πρωταθλητών, τις πιθανότητες πρόκρισής τους, αλλά και το στάτους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» στον Super Sport FM 104.0 για...

...την πολύ καλή παρουσία κόντρα στον Άγιαξ: «Τα ζητούμενα ήταν δύο. Το πρώτο ήταν να συνεχίσουμε τις ευρωπαϊκές παρουσίες με αξιοπρέπεια και απαιτήσεις και την ίδια ώρα να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλαμε να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται σε ένα αγώνα, άλλου επιπέδου σε σχέση με τον προηγούμενο. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε με ένα πολύ καλό τρόπο.  Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Αυτό δεν ήρθε λόγω ατυχίας και ικανότητας του Ονανά. Ήταν αυτό που άφησε το στίγμα του. Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα. Τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα και το αν θα εξασφαλίσεις την πρόκριση, την οποία θα διεκδικήσουμε στο Άμστερνταμ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε απέναντι σε μια ομάδα-μοντέλο».

...τις αλλαγές στην 11άδα με τους Ζοαοζίνιο και Σόουζα και το ότι ανταποκρίθηκε η ομάδα: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και προσέγγιση. Οι επιλογές φέτος έγιναν για να περάσουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Θέλαμε να δούμε την ομάδα να απαντά στην όποια λογική ότι υπήρχε εξάρτηση σε ποδοσφαιριστές. Ο Άγιαξ παραμένει το φαβορί. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ταλέντο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ το να κάνεις μια νίκη ή να δεχτείς μια βαριά ήττα, δεν είναι μακριά. Αυτό που θέλουμε είναι να το διεκδικήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

...τις δηλώσεις των Στρέπελ και Ενόχ: «Νομίζουν ότι το ΑΠΟΕΛ αυτό που έχει δημιουργήσει ως στάτους, είναι τυχαίο. Είναι το πιο ισχυρό brand από την Κύπρο στο ευρωπαϊκό στερέωμα και δεν θα σταματήσει ποτέ. Καθορίζεται από τις επιτυχίες του στην Ευρώπη και όχι στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

...τον κόσμο: «Υπάρχουν αυτοί που τα βλέπουν όλα μαύρα και δυσκολεύονται να βρουν κάτι θετικό. Υπάρχει και η πλειοψηφία που δεν σταματά να την υποστηρίζει την ομάδα και στα καλά και στα κακά. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Δεν υπήρχε όμως η καυτή ατμόσφαιρα. Διατέθηκαν κάτι περισσότερο από 14.000 θεατές, όμως θα μπορούσε εύκολα χωρίς κάρτα φιλάθλου να είχαμε 22.000».

...την απουσία του Γκέντσογλου: «Ο Σάββας θα είναι μια σημαντική απουσία, όμως μπορούμε να καλύψουμε τις απουσίες. Θα πρέπει να περιμένουμε σήμερα αν οι κράμπες ήταν το πρόβλημα που ταλαιπώρησαν τον Ζοαοζίνιο».

...τον Ομάρ Χάνι: «Στο ποδόσφαιρο όσοι δεν παίζουν είναι καλύτεροι από αυτούς που δεν παίζουν. Ο προπονητής κρίνει ποιους επιλέγει. Προχθές όλοι έψαχναν τον Εφραίμ στην προπόνηση».

...τον Άλεφ: «Προπονείται κανονικά από την περασμένη Κυριακή. Αν θα είναι στην αποστολή, δεν το γνωρίζω».

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ