«Μεγάλα τα ποσά, αλλά θα το κάνουμε μόνο με τους όρους μας»

Ένα, αλλά -κατά τα φαινόμενα- σημαντικό βήμα απομένει, προκειμένου να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις της Νέας Σαλαμίνας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την πώληση του Ιωάννη Κωστή.

Ο Δημήτρης Λάζος αποκάλυψε στον Super Sport FM 104.0 σε ποιον τομέα δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο γηπεδικό όσο και στην πρεμιέρα με την Πάφο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου των «ερυθρολεύκων» για...

...το που βρίσκεται το θέμα με τον Κωστή: «Είδαμε το προηγούμενο διάστημα ότι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Είχαμε πει ότι είμαστε υπό διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Είναι σκληρές οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχει μια καλή βάση, υπάρχει μια διαπραγμάτευση. Είναι κάποιες συζητήσεις που γίνονται και το θέμα δεν μπορεί να κλείσει από μέρα σε μέρα. Είναι πολλές οι απαιτήσεις που έχουν οι δυο πλευρές. Γνωρίζουμε ποιον ποδοσφαιριστή είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε και θα το κάνουμε μόνο με τους δικούς μας όρους. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσά είναι μεγάλα και εμείς δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή».

...την πιο βασική διαφορά/διαφωνία: «Σχεδόν τα έχουμε βρει σε όλα. Η διαφορά που υπάρχει είναι στα μπόνους από της συμμετοχές του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο Ολυμπιακός σε κάποια πράγματα που δεν προνοούσε η αρχική συμφωνία, συμφώνησε σε αρκετά από αυτά. Είμαστε υπό διαπραγμάτευση και τέτοιες διαπραγματεύσεις μπορεί να κρατήσουν καιρό».

...το ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης στον Ολυμπιακό, αν δεν ικανοποιηθεί η Νέα Σαλαμίνα οικονομικά: «Αυτό είναι προφανές. Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή. Τα δεδομένα είναι ότι υπάρχει μια καλή βάση και τα έχουμε βρει στα περισσότερα από τα ζητήματα. Παραμένουν κάποια εμπόδια, όμως ούτε έχει ναυαγήσει η μεταγραφή, ούτε έχει ολοκληρωθεί».

...το αν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα; «Όχι, δεν υπάρχουν».

...το θέμα της αδειοδότησης για το «Αμμόχωστος»: «Έχουμε εξασφαλίσει κάποια έγγραφα που χρειαζόμασταν και τα έχουμε στείλει στην ΑΑΣ. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια του κόσμου στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή».

...την πρεμιέρα με την Πάφο: «Κάθε παιχνίδι θα το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν. Το σημαντικό είναι να αρχίσουμε θετικά, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει και ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Περιμένουμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο».

...την προετοιμασία: «Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία. Αναμένονται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεση του προπονητή. Είναι θέμα του κ. Πουρσαϊτίδη αν θα συμπεριλάβει και τον Μαουρίτσιο στην αποστολή».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ