Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, είμαστε έτοιμοι»

  22/08/2019 18:11
«Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, είμαστε έτοιμοι»

«Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, είμαστε έτοιμοι»

  22/08/2019 18:11
Τη δική του εκτίμηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα, παρέθεσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, σε δηλώσεις στην επίσημη κάμερα της ομάδας. 
 
«Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ήταν μεγάλη η περίοδος της προετοιμασίας και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε σε ένα επίσημο παιχνίδι. Πιστεύω πως έχουμε κάνει αρκετή πρόοδο από τότε που έχουμε ξεκινήσει.
 
Έχουμε κάποιους νέους παίκτες που έπρεπε να ενσωματωθούν στην ομάδα και αλλάξαμε λίγο τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε να αγωνιζόμαστε ως ομάδα.
 
Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τους παίκτες και ανυπομονούμε για το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, η οποία είχε καλά αποτελέσματα στην προετοιμασία. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά περιμένουμε με αγωνία τον αγώνα και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν.
 
Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις, είτε είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, είτε το τελευταίο ή είτε βρίσκεσαι στα μέσα της σεζόν. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίζουμε, οπόταν είναι σημαντικό να αρχίσει η ομάδα με νίκη τη σεζόν.

Πάντα προσπαθούμε να παίξουμε καλά. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση γιατί  έτσι θα έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Κάποιες φορές είναι πιθανό να παίξεις άσχημα και να κερδίσεις και κάποιες φορές να παίξεις πολύ καλά και να μην κερδίσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση και με αυτόν τον τρόπο οι πιθανότητες για να κερδίσουμε θα είναι περισσότερες. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Κάποιοι παίκτες ήρθαν αργότερα στην ομάδα, αλλά δούλεψαν πολύ σκληρά και είναι κοντά στους υπόλοιπους. Οπόταν θεωρώ πως συνολικά είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε τη σεζόν. Πιστεύω πως στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις την μπάλα πρέπει να αμύνεσαι καλά και όταν έχεις την μπάλα πρέπει να τη χρησιμοποιείς σωστά για να βρίσκεις τους διαδρόμους. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, με καλή κίνηση και σωστές τοποθετήσεις. Οπότε για εμένα πρέπει να αμύνεσαι σωστά, να επιτίθεσαι σωστά για να κερδίσεις το παιχνίδι. Φυσικά πρέπει να σκοράρουμε και έχουμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό.

Είναι θετική η προσμονή του κόσμου για το παιχνίδι. Και εμείς ανυπομονούμε και είναι καλό που σκεφτόμαστε το ίδιο. Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση ήρθαν πάρα πολλοί φίλαθλοι και η στήριξη τους ήταν πολύ καλή. Παίξαμε εκτός με την ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα και μπορούσαμε να ακούσουμε και να νιώσουμε τη μεγάλη στήριξη των φίλων της Ομόνοιας. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να έχουν αυτήν τη στήριξη και τους βοηθάει πολύ. Ελπίζω να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο.

 
Δείτε το βίντεο:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας