Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συζητά εφ’ όλης της ύλης με τα μέλη της Ομόνοιας ο Παπασταύρου

  24/08/2019 16:35
Συζητά εφ’ όλης της ύλης με τα μέλη της Ομόνοιας ο Παπασταύρου

Συζητά εφ’ όλης της ύλης με τα μέλη της Ομόνοιας ο Παπασταύρου

  24/08/2019 16:35

Η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι, την ερχόμενη Πέμπτη (29/08) στο ξενοδοχείο «The Landmark», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα μέλη με παρουσία Σταύρου Παπασταύρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και και τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κ. Παπασταύρου.

Δικαίωμα να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία θα έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2019.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Με αφορμή την παρουσία του κ. Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, το Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφάσισε όπως πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα μέλη του, την ερχόμενη Πέμπτη 29/08/2019 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο «The Landmark» (πρώην Χίλτον).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κ. Παπασταύρου και να συζητήσουν μαζί του, αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Δικαίωμα να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2019.

Όσα μέλη  του Συλλόγου μας δεν έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους και επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι τις 28/08/19 και ώρα 13:00 ή την ημέρα της εκδήλωσης, σε συνεργείο είσπραξης μελών που θα λειτουργήσει στον χώρο από τις 16:30.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας