Με το δεξί ξεκίνησε η Ομόνοια στο Μακάρειο υπό το βλέμμα Παπασταύρου

Mε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ομόνοια στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα πρώτης κατηγόριας κερδίζοντας στο Μακάρειο την Δόξα με 2-0.
 
Η Ομόνοια ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα και επικράτησε δίκαια, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα στους χιλιάδες οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο για να την παρακολουθήσουν, αλλά και σε αυτούς που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. 
 
O Ματ Ντάρμπισαϊρ και ο Έρικ Μποτεάκ ήταν οι σκόρερ για τους πράσινους, στο 25' και 61' αντίστοιχα, με τον Άγγλο φορ να δείχνει πως βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση και τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να δείχνει τις ικανότητες του από τις στημένες φάσεις.
 
Α’ Ημίχρονο:
Στα  πρώτα 10 λεπτά δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι δεν άργησε να έρθει, αφού στο 14’ μετά από σέντρα του Τιάγκο, ο Ντάρμπισαϊρ έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Γκρεμσλ.

Με ωραία κάθετη πάσα ο Ορτέγα στο 21’ της αναμέτρησης, έβγαλε τετ-α-τετ τον Μποτεάκ, ο οποίος προτού κάνει το πλασέ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
 
Στο 25' μετά από μπαλιά του Γκόμεθ, ο Ντάρμπισαϊρ κατάφερε να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα των αμυντικών της Δόξας, κάνοντας την κεφαλιά και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας την Ομόνοια μπροστά στο σκορ.
 
Στο 42' του αγώνα ο Ορτέγα και ο Τιάγκο πραγματοποίησαν ένα ωραίο συνδυασμό, με τελικό αποδέκτη τον Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Γκρεμσλ απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια.
 
Β' Ημίχρονο:

Πρώτη ευκαιρία για την Δόξα στο παιχνίδι, σέντρα του Μέσκα από δεξιά ο Καρλάο έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ουζόχο.

Στη συνέχεια νέα καλή ευκαιρία για την Δόξα, μετά από κάθετη πάσα στον Λουίς Κάρλος, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως ο Ουζόχο φώναξε  «παρών» και έδιωξε σε κόρνερ.

Με την έναρξη της επανάληψης η Ομόνοια, δυσκολεύτηκε στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά στο 61ο του αγώνα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Έρικ Μποτεάκ να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
 
Σουτ του Λουίς Κάρλος, στο 68' του αγώνα με τον Ουζόχο να μαζεύει την μπάλα.
 
Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ανήκε στην Δόξα, με τον Ασαμόα να κάνει το σουτ αλλά να βρίσκει ξανά σε ετοιμότητα τον Ουζόχο.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Δόξα: Γκρεμσλ, Ντερβίτ, Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Αρτάμπε, Αλεξάνδρου, Τραϊτσέφσκι, Μέσκα, Μιντίκκης, Καρλάο

Ομόνοια: Ουζόχο, Περέιρα, Λούφτνερ, Λαγκ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Ορτέγα, Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊρ.
 
Σκόρερ: 25Ντάρμπισαϊρ, 61' Μποτεάκ

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο