Κλείνει deal με Βραζιλιάνο επιθετικό και τον στέλνει δανεικό ο ΑΠΟΕΛ

Στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ μετακομίζει ο Ίταλο ντε Καρβάλιο, αφού οι γαλαζοκίτρινοι προχωρούν σε απόκτησή του. Τ' όνομα του 22χρονου επιθετικού είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη Ιουνίου, με ΜΜΕ της Βραζιλίας να θεωρούν τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του από τότε.

Ο ποδοσφαιριστής της Πόντε Πρέτα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές και ακολούθως θα δοθεί δανεικός στη Δόξα Κατωκοπιάς για την τρέχουσα σεζόν, έτσι ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. 

Οι πολυπρωταθλητές δεν θα πληρώσουν χρήματα για να τον αποκτήσουν, ωστόσο η ομάδα του Βραζιλιάνου θα δικαιούται ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

«Έλαβα πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και ενθουσιάστηκα. Πριν από οποιαδήποτε απόφαση, θα συμβουλευτώ την τεχνική επιτροπή του συλλόγου, η οποία σκόπευε να μ' αφήσει ελεύθερο. Σ' αυτήν την πρώτη στιγμή, η Πόντε Πρέτα δεν κερδίζει κάτι. Ακόμη δεν έχω πραγματοποιήσει το ντεμπούτο μου με την ομάδα», είχε αναφέρει πριν από δύο μήνες ο παίκτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»