Η απαίτηση σεβασμού Πετρίδη σε Μαντούκα

Αποκαλυπτικός ήταν για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου γεύματος που παρέθεσαν οι πρωταθλητές τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Ολλανδία.

Αφού μίλησε για το ενδεχόμενο πώλησης του Λούκας Σόουζα, αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες με τον Γκουστάβο Μαντούκα.

«Θέλουμε να σέβονται περισσότερο την ομάδα ποδοσφαιριστές που δοξάστηκαν στο ΑΠΟΕΛ», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, στέλνοντας μήνυμα στον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη της ομάδας. 

Επιπρόσθετα, μίλησε για το δύσκολο αυριανό (28/8) παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ και τις μεταγραφικές εξελίξεις λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. 

Οι δηλώσεις του:

«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ας μην πετάμε στα σύννεφα. Πήραμε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα με μία αρκετά καλή εμφάνιση, αλλά βλέποντας και τον προπονητή το πρωί ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε υψηλή απόδοση».

«Πάντοτε ο ΑΠΟΕΛ ανταποκρίνεται στα δύσκολα, εύχομαι και προσεύχομαι να ανταποκριθούμε και όπου θέλει ας καταλήξει. Ζούμε για το όνειρο, αλλά οι δυσκολίες είναι εκεί. Ελπίζω οι παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω και όπου μας βγάλει. Έχουμε κάποιες ελλείψεις, με τον Γκέντσογλου».

Για τις μεταγραφές: «Να τελειώσει η αυριανή μέρα. Διαβάζω κάποια μεταγραφικά και τίποτα δεν ευσταθεί για κανέναν ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δακτυλοδείχνουν Ανορθωσιάτες για την επίθεση στο γραφείο Καραπατάκη-«Το ποτήρι της υπομονής έχει… ξεχειλίσει»
Αγώνες που κρύβουν παγίδες με φαβορί και αουτσάιντερ στο κυπριακό πρωτάθλημα-Μοναδικές τιμές στη Fonbet
Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ