Ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού ο Σωφρόνης-Η ατάκα επιβεβαίωσης του Τιμούρ

Ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας από την Αϊντχόφεν και κατ’ επέκταση του αποκλεισμού από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.
 
Στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε ότι «είναι μια πολύ βαριά ήττα για την ομάδα μας. Κάναμε τις ευκαιρίες μας και μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Μετά πήραμε κάποια ρίσκα που δεν μας βγήκαν. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Δεν μπορώ να αλλάξω, θέλω να παίζω ποδόσφαιρο. Έτσι έμαθα. Θα προσπαθήσω να διορθώσω κάποια πράγματα».
 
Δήλωσε παράλληλα περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και όσους ακολούθησαν την ομάδα τόσο εντός έδρας όσο και στην Ολλανδία, ενώ συνεχάρη την ολλανδική ομάδα για την πρόκριση.
 
«Κάτι είπε ο Τιμούρ προχθές ότι ένας ποδοσφαιριστής αξίζει το μπάτζετ της Κύπρου όλης. Ένας ποδοσφαιριστής που πουλήθηκε προχθές άξιζε δύο φορές για τα δικά μας δεδομένα», επισήμανε ο κ. Αυγουστή.
 
Τόνισε επίσης ότι «πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα. Η ομάδα στο πρωτάθλημα δεν θα είναι καλή, θα είναι πολύ καλή. Η ομάδα έχει στελεχχωθεί με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και σήμερα είχαμε και κάποιες απουσίες. Από τις 14 όταν ξεκινήσει ο μαραθώνιος για το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας θα είναι έτοιμος για το μαραθώνιο που μας περιμένει».
 
Κληθείς να απαντήσει εάν η ομάδα του χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε πως: «η ομάδα είναι στελεχωμένη σε όλες τις θέσεις και έχει ένα φουλ ρόστερ και θα προσπαθήσουμε με αυτούς τους ποδοσφαιριστές να χαρίσουμε επιτυχίες στον κόσμο μας γιατί παίζουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το έδειξαν ότι μπορούν για μεγάλα πράγματα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα