Πετεβίνος: Θα σας διαφωτίσει η λίστα που θα εκδοθεί από την ΚΟΠ

Την λίστα που θα εκδοθεί από την ΚΟΠ πρέπει να περιμένει ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων για να μάθει αν θα αποχωρήσει τελικά ο Λαφράνς, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Active. Μίλησε, επίσης, και για τον όμιλο που κληρώθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ και τους επερχόμενους αγώνες.

«Θα σας διαφωτίσει η λίστα που θα εκδοθεί από την ΚΟΠ όταν την καταθέσουμε. Μέχρι εκείνη την στιγμή να μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν ισχύει οτιδήποτε πέραν από την οποιαδήποτε κατάθεση της λίστας. Και σας το λέω αυτό με πλήρη επίγνωση της αναφοράς μου. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σωστοί ως προς τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Να ενημερωθούν σωστά. Να υπάρξουν κάποιες καταλήξεις τις οποίες αναμένουμε μέχρι και απόψε. Και οποιαδήποτε στιγμή έρθουν τελεσίδικες αποφάσεις τότε θα το ανακοινώσουμε. Και δεν αναφέρουμε στο θέμα του τρίτου παίκτη, πέραν του Ρόμο και του Ρέζα, οι οποίοι θα είναι οι άλλοι δύο που θα αποχωρήσουν, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ για τον Λαφράνς.

Για τον όμιλο που κληρώθηκε ο ΑΠΟΕΛ, δήλωσε πως «θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο δύσκολος. Αυτό μπορούμε να πούμε. Ότι θα είναι ένας όμιλος με τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις με τις τρεις να διεκδικούν τη μία, γιατί θεωρώ ότι η Σεβίλλη είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό τον όμιλο. Μιλάμε για μία ομάδα που είναι πολυτροπαιούχος στο θεσμό και προέρχεται από ένα εκ των τεσσάρων κορυφαίων πρωταθλημάτων στον πλανήτη. Άρα, οφείλουμε να την χρίσουμε ως το μεγάλο φαβορί του ομίλου.

Τόνισε, επίσης, ότι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες, και ο ΑΠΟΕΛ και η Καραμπάχ και η Ντουντελάνζ θα είναι ευχαριστημένες από την κλήρωση. Η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Είναι μία κλήρωση η οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Το θέλαμε και το λέγαμε πριν γίνει η κλήρωση ότι θα μπούμε στο Γιουρόπα Λιγκ με ψηλές απαιτήσεις και αυτό θα πράξουμε».

Πέραν από τη Σεβίλλη, οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο 50%-50% σχετικά με την διεκδίκηση πρόκρισης στον όμιλο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε πως «για να μην μπαίνουμε στη λογική να υποτιμήσουμε την Ντουντελάνζ, γιατί θα είναι ότι χειρότερο που μπορεί να κάνει μία ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ. Απλά να υπενθυμίσω ότι η Ντουντελάνζ τα τελευταία τρία χρόνια από την πρώτη φορά που την αντιμετωπίσαμε στον α’ προκριματικό γύρο τώρα την βρίσκουμε στους ομίλους και είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που βρίσκεται εκεί. Πολλές ομάδες που με βάση τα αποτελέσματα δείχνουν εύκολη λεία, δεν είναι εύκολη λεία και εκεί είναι που μπορείς να την πατήσεις. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα και ούτε επειδή θέσαμε νοκ-άουτ την Καραμπάχ στις λεπτομέρειες έχουμε κάτι δεδομένο.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Να θυμόμαστε ότι τα πάντα στο γήπεδο κερδίζονται με κόπο και να έχουμε την πνευματική ισορροπία που χρειάζεται, να μην χάνουμε ούτε το ανάστημά μας, να ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Και αυτό θα κάνουμε».

Να δούμε αν θα υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις στην πρόθεση μας να παραχωρήσουμε κάποιους δανεικούς παίκτες. Υπήρξε η κατάθεση από πλευράς του προπονητή, ποιους θέλει να έχει στο ρόστερ και ποιους όχι με βάση τα δεδομένα ότι αγωνιζόμαστε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Υπομονή άλλο ένα 24ώρο και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα», κατέληξε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου