Ο αναβρασμός στον κόσμο και η επόμενη ημέρα της αποδέσμευσης του Σωφρόνη

Αναμφίβολα, αρκετά βαρύ είναι το κλίμα και έντονος o προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, μετά και την λύση της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή.
 
Μετά τον αποκλεισμό από την Αϊντχόφεν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και την τελευταία βαριά ήττα, η διοίκηση των γαλάζιων της Λεμεσού, αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασίας της με τον Κύπριο τεχνικό.
 
Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή στον Απόλλωνα, είναι η επόμενη μέρα και η μετά εποχή Σωφρόνη, ο οποίος με το πάθος που τον διακατείχε αλλά και την αγάπη του προς την ομάδα που μεγάλωσε και ποδοσφαιρικά αλλά και προπονητικά. Αναντίρρητα ο Αυγουστή πρόσφερε αλλά παράλληλα πήρε πάρα πολλά στα τρία χρόνια συνεργασίας του με τους κυανόλευκους.
 
Από την ομάδα της Λεμεσού αποχώρησαν, επίσης, ο βοηθός Χρίστος Γερμανός και ο γυμναστής Ιωακείμ Ιωακείμ. Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται για το ποιος θα έχει την ευθύνη καθοδήγησης της ομάδας μέχρι να  βρεθεί ο διάδοχος του του Αυγουστή και το πως θα διαμορφωθεί γενικότερα το νέο τεχνικό επιτελείο.
 
Η ανάγκη για σωστή διαχείριση της κατάστασης τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντική, καθώς ο Απόλλωνας την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και λίγο πριν την δική του έναρξη στο πρωτάθλημα μένει χωρίς κόουτς.
 
Οι κυανόλευκοι θα πρέπει να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη για να αναλάβει το πάγκο της ομάδας, και  σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Σάββα Παντελίδη είναι τα επικρατέστερα μέχρι στιγμής για τον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.
 
Εξίσου σημαντική θα πρέπει να θεωρείται και η επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η διοίκηση του Νίκου Κίρζη αφού από χθες που ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο κόυτς, ανάμεσα στον κόσμο επικρατεί αναβρασμός.
 
Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπήρξε καμία επίσημη τοποθέτηση, την ίδια ώρα που η πίεση αυξάνεται αφού στην αποδέσμευση του Σωφρόνη Αυγουστή αντέδρασαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία
Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια