Ο ιστορικός Πάντσεον, η ηγετική μορφή του Σάβιτς και ο πολύπειρος Μποτεάκ

Ηχηρές αλλά και ιστορικές μεταγραφές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκαν τη φετινή σεζόν με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.
 
Κάθε χρονιά γίνονται αρκετές προσθήκες στην Κύπρο, ώστε οι ομάδες να ενισχυθούν κατάλληλα, η κάθε μια για τον δικό της στόχο, που δεν είναι άλλος είτε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είτε να φθάσουν στα υψηλότερα στρώματα της τελικής βαθμολογίας.
 
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ, οι ομάδες δικαιούνται να πραγματοποιήσουν εσωτερικές μεταγραφές μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/09).
 
H omada.com.cy κατέγραψε τις πέντε πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού, λαμβάνοντας υπόψη τη χρηματιστηριακή αξία των παικτών μέσω της ιστοσελίδας «transfermartk».
 
Την πρώτη και δεύτερη θέση μοιράζονται οι Τζέισον Πάντσεον και Βουγιαντίν Σάβιτς, οι οποίοι κοστολογούνται στα 3.000.000.
 
Τζέισον Πάντσεον - Πάφος FC
Ο Πάντσεον αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία της Πάφου FC, αλλά και μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού άφησε την Κρίσταλ Πάλας και κατηφόρισε στο νησί μας, κουβαλώντας τεράστιες εμπειρίες από την Πρέμιερ Λιγκ με περισσότερες από 200 συμμετοχές.
 
 
Βουγιαντίν Σάβιτς - ΑΠΟΕΛ 
Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Σάβιτς, ήρθε από τον Ερυθρό Αστέρα ως μια ποιοτική μεταγραφή στους γαλαζοκίτρινους, έτσι ώστε να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Καρλάο. Ένας ποδοσφαιριστής, όπου πραγματοποίησε εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, έμπειρος και διετέλεσε αρχηγός στην προηγούμενη του ομάδα για αρκετά χρόνια.
 
 
Ιβάν Φιόλιτς - ΑΕΚ
Στην τρίτη θέση φιγουράρει ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ιβάν Φιόλιτς, του οποίου η αξία εκτιμάται κοντά στο 1.300.000.
O 23χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο και πρόκειται για ένα νεαρό ταλέντο από την Κροατία. Πέρυσι αγωνιζόταν στο Βέλγιο με τα χρώματα της Γκένκ, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
 
 
Εμίλιο Ενσούε - Απόλλωνας
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Εμίλιο Ενσούε με τη χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται περίπου στα 1.250.000.
 
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο σύντομο πέρασμα του στον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και ο Απόλλωνας αφού γνώριζε τις δυνατότητές του θέλησε να ενισχυθεί με μια ποιοτική επιλογή.

Έρικ Μποτεάκ - Ομόνοια

Στην πέμπτη θέση είναι ο Έρικ Μποτεάκ, του οποίου η αξία του εκτιμάται περίπου στο 1.000.000 €. Ο ακραίος επιθετικός της Ομόνοιας ήρθε στην Κύπρο συνοδευόμενος με ένα αρκετά καλό βιογραφικό, καθώς αγωνίστηκε σε Nις, Ντιζόν και Λιλ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πλούσια εμπειρία, με τον Γάλλο βραχύσωμο παίκτη να φαντάζει ως μια από τις πιο ποιοτικές μεταγραφές που ολοκλήρωσε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο το τριφύλλι.

Δειτε Επισης

Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου