Οι αποκαλύψεις της γυναίκας του Σάβιτς για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε

Η σύζυγος του Σέρβου κεντρικού αμυντικού του ΑΠΟΕΛ Βουγιαντίν Σάβιτς Μίρκα Βασίλιεβιτς μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας της για τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο ποδοσφαιριστής, αλλά και για την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στην Γερμανία.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε στην ιστοσελίδα nadlanu.com πως στον ΑΠΟΕΛ υπολόγιζαν πως το πρόβλημα του Σέρβου στόπερ θα μπορούσε να λυθεί με θεραπεία αρχικά, όμως ο Σάβιτς συνέχιζε να έχει πόνους και έτσι πήγε στη Γερμανία για να υποβληθεί σε εγχείρηση για αποκατάσταση του προβλήματος του.
 
Ανέφερε επίσης πως στο πλευρό του ποδοσφαιριστή βρισκόταν ο παππούς και η γιαγιά του, οι οποίοι κατοικούν στην Γερμανία. Αισιοδοξεί, τέλος, πως τα χειρότερα για τον Σάβιτς έχουν περάσει και ο ίδιος θα αφοσιωθεί τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στην επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε:
 

«Όλα πήγαν εξαιρετικά κάτι που με κάνει χαρούμενη. Το πρόβλημα προέκυψε μετά από αρκετά παιχνίδια στην Κύπρο και μετά από κάποιες ιατρικές εξετάσεις που έκανε εκεί, όλες οι διαγνώσεις έλεγαν ότι το θέμα θα μπορούσε να λυθεί με θεραπείες. Ωστόσο ο χρόνος περνούσε και ο Βουγιαντίν που είναι υπεύθυνος άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας έκανε επιπλέον εξετάσεις επειδή ένιωθε πόνους. Πήγε στη Γερμανία όπου οι γιατροί του είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν να υποβληθεί σε εγχείρηση επειδή έτσι θα έχει λιγότερες επιπλοκές μακροπρόθεσμα. Εγώ έπρεπε να κάνω κάποια γυρίσματα για μια σειρά στο Βελιγράδι οπότε έπρεπε να πάει στη Γερμανία χωρίς εμένα. Ο Βουγιαντίν είναι σε καλά χέρια, υπάρχουν καλοί γιατροί εκεί μαζί του και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Στη συνέχεια ανέφερε:  «Μέσα σε δύο μέρες ήταν όλα έτοιμα για την επέμβαση και όλα πήγαν καλά, χωρίς προβλήματα και σύντομα πήρε εξιτήριο. Ευτυχώς ο παππούς και η γιαγιά μου μένουν στη Γερμανία από τότε που αφυπηρέτησαν, οπότε ήταν μαζί του απλά για να ξέρει ότι έχει κάποιο κοντά του εκεί. Φυσικά εμείς από το Βελιγράδι είμαστε δίπλα του μέσω τηλεφώνου, και αναμένεται να έρθει κοντά μας σήμερα ή αύριο. Το σημαντικό είναι ότι όλη αυτή η κακή περίοδος είναι πίσω μας πλέον και όλα θα είναι καλά τώρα επειδή θα μπορεί να αφοσιωθεί στην προπόνηση του. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν αλλά συμβαίνουν».

 
 
 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο