Η επιβίωση στον Αρχάγγελο που όλο και δυσκολεύει

Ο Κέβιν Λαφράνς, που συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ως δανεικός, είναι η τελευταία προσθήκη σε μια μακρά λίστα ποδοσφαιριστών που ήρθαν, είδαν και απήλθαν από τον Αρχάγγελο, αποτυγχάνοντας να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό και να εξασφαλίσουν μια θέση στο ρόστερ των μόνιμων πρωταθλητών. 
 
Ο Λαφράνς έπαιξε μόλις δύο φορές με τον ΑΠΟΕΛ. Κάποια ακόμα λιγότερες. Ας θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις της 7ετία (σε παρένθεση ο αριθμός επίσημων εμφανίσεων).
 
Καζίμ Λάτσι (0)
Αλβανός διεθνής με ελληνικό διαβατήριο, ήρθε δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς το καλοκαίρι του 2016. Αποχώρησε το Δεκέμβριο χωρίς να προλάβει να αγωνιστεί. Σήμερα στα 23 του είναι βασικός στην Αζαξιό (Ligue 2).
 
Γιόρντι Κοντίνα (0) *
Ισπανός τερματοφύλακας, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015. Έφυγε τον επόμενο χειμώνα για την Πάφο, χωρίς να έχει αγωνιστεί. Στην Πάφο ήταν βασικός. Πλέον είναι 37 και δεν παίζει.
 
Καρλίτος (0)
Θεωρήθηκε πως με τη Δόξα έβγαζε μάτια και έτσι τον αγόρασε ο ΑΠΟΕΛ αρκετούς μήνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν 2015-16. Δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημο αγώνα και το καλοκαίρι του 2016 δόθηκε στην Ανόρθωση. Σήμερα είναι 26 και αγωνίζεται στο Καζακστάν.
 
Τσόκο (0)
Μια απίθανη καλοκαιρινή μεταγραφή του 2015, ο Βραζιλιάνος μπακ δεν αγωνίστηκε ποτέ στον ΑΠΟΕΛ. Γύρισε την πατρίδα του, επέστρεψε στη  Βουλγαρία όπου έπαιζε πριν αφιχθεί στην Κύπρο, σήμερα είναι κάπου στην Βραζιλία.
 
Εστρέλα (1)
Αγκολέζος, με πορτογαλικό διαβατήριο, μεταγραφή του Ιανουαρίου του 2016. Αγωνίστηκε για 20 λεπτά απέναντι στην Αγία Νάπα. Λίγους μήνες μετά έφυγε. Τώρα παίζει στην Πορτογαλία.
 
Άλεξ Κωνσταντίνου (3)
Ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή τον οποίον ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε δύο φορές. Μια το 2015 όταν έπαιξε τρεις φορές και μια πέρσι, όπου δεν έπαιξε και δόθηκε στον Ολυμπιακό. Φέτος είναι στην Πάφο.
Γιοάν Ταβάρες (4)
Αποκτήθηκε από τη Σετούμπαλ το καλοκαίρι του 2018. Αποχώρησε πριν φύγει το καλοκαίρι, μετά από μόλις 4 εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας. Συνέχισε έχοντας φουλ σεζόν στην Τρούα (Ligue 2).
 
Κασίνι (6)
Αργεντινός, κόφτης σύμφωνα με το βιογραφικό του. Αποκτήθηκε πέρσι και έβγαλε όλη τη σεζόν,  παίζοντας 6 φορές. Τώρα δεν αγωνίζεται κάπου.
 
Ραούλ Γκουντίνιο (7) *
Μεξικάνος τερματοφύλακας που μεταγράφηκε από τη β’ ομάδα της Πόρτο το 2017. Τα έφερε έτσι η τύχη που έπαιξε και σε αγώνα Champions League (45’ με τη Ντόρτμουντ, ). Έγραψε συνολικά 7 συμμετοχές, οι 4 στο Κύπελλο Coca Cola. Αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι.
 
Φακινέτι (8)
Μεταγραφή του περασμένου Ιανουαρίου, έπαιξε 8 φορές και αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι. Τώρα είναι στη Σιόν της Ελβετίας.
 
Λουίς Λεάλ (8)
Κι όμως, πρόλαβε να αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ σε 8 αγώνες το καλοκαίρι του 2015 πριν μεταγραφεί – το Σεπτέμβριο – στη Μπελενένσες. Σήμερα είναι 32 και βγάζει το ψωμί του στην Αργεντινή.
 
Ζουέλα (11)
Μεταγραφή για το κέντρο  της άμυνας το 2012 όταν ο ΑΠΟΕΛ προσπαθούσε να επανέλθει στην κορυφή, μετά το πρωτάθλημα της ΑΕΛ. Έπαιξε 11 φορές – οι 5 στο Europa League – και αποχώρησε ως αποτυχημένος έναν χρόνο μετά. Σήμερα είναι 36 και συνεργάζεται με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε θέματα σκάουτινγκ.
 
* τερματοφύλακας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου