Παρά την ανωτερότητα δεν πήρε το ζητούμενο η Εθνική

Από ένα βαθμό απέσπασαν Κύπρος και Καζακστάν, με το παιχνίδι να μένει στο 1-1. Η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα του αγώνα, ωστόσο λίγο πριν την ανάπαυλα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
 
Στο 20ο λεπτό ο Πίερος σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβασε στροφές και ισορρόπησε το παιχνίδι. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά όμως δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, αφού δικαιούταν να πάρει τη νίκη, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση.
 
Στα αξιοσημείωτα η εξαιρετική εμφάνιση του Νικόλα Ιωάννου αλλά και της Κύπρου, ωστόσο παρά την καλή εμφάνιση για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να κερδίσει.
 
Παραμένει στην 5η θέση η Εθνική στους τέσσερις βαθμούς.
 
Η ταυτότητα του αγώνα:
 
Α' Ημίχρονο
 
Γκολ με το καλημέρα για το Καζακστάν: Μετά από αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι, μόλις στο 2ο λεπτό, εκμεταλλεύθηκαν το λάθος του Μερκή στην άμυνα με τον Σουγιουμπάγιεβ, οποίος έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Σέτκιν άνοιξε το σκορ με προβολή.

Πρώτη καλή στιγμή για την Εθνική Κύπρου, με τον Μερκή, ο οποίος έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Καζακστάν.

Κίτρινη για θέατρο: Στο 15ο λεπτό ο Ιωάννου μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ο οποίος κιτρίνισε τον Κύπριο αμυντικό, για εκμαίευση πέναλτι.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία και δοκάρι: Νέα ευκαιρία για την Εθνική, με τον Παπουλή στο 19ο λεπτό να μπαίνει μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αφού πλάσαρε αλλά οι αμυντικοί του Καζακστάν έδιωξαν σωτήρια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Κύπρο, με τον Πίερο να κάνει το γυριστό, ωστόσο η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Νεπογκόντοφ.

Μαγική ασίστ: Με εκπληκτική ενέργεια στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Νικόλα Ιωάννου πέρασε δυο αντιπάλους και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πιέρο, με την Κύπρο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. 

Β' Ημίχρονο

Μπήκε δυναμικά η Κύπρος: Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κάστανος προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Καζακστάν, ο οποίος έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Ο Εφραίμ στο 54ο λεπτό του αγώνα έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία των Καζάκων.

Ζήτησαν πέναλτι: Στο έδαφος ο Πιέρος μέσα στην περιοχή του Καζακστάν, ωστόσο δεν υπήρξε παράβαση σύμφωνα με το διαιτητή.

Οι ενδεκάδες:

Κύπρος: Παναγή, Μιντίκκης, Ιωάννου, Κούσουλος, Μερκής, Λαΐφης, Χ. Κυριάκου, Εφραίμ(73' Κωστή), Παπουλής, Κάστανος (59′ Γεωργίου), Σωτηρίου.

Καζακστάν: Νεπογκόντοφ, Μαλί, Γερλάνοφ, Κουάτ, Ταγκιμπέρνεν, Βοροκόβσκι, Πετρούσκι, Μαρόκιν, Σουγουμπάγεφ, Ισλαμκάν (65′ Φεντίν), Σέτκιν.

Σκόρερ: 39′ Σωτηρίου / 3′ Σέτκιν

Κίτρινες: Μιντίκκης, Ιωάννου, Κούσουλος / Μαλί

Διαιτητής: Ματίας Γκεστράνιους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του