Το πρωτόγνωρο για Κονναφή, η μουρμούρα του κόσμου και η κλεψύδρα που αδειάζει

Στο… ψάξιμο του αντικαταστάτη του Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκονται ακόμη, εννέα μέρες μετά την απομάκρυνση του, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, οι οποίοι επί του παρόντος συνεχίζουν να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, τόσο για τους λόγους πίσω από την απόφαση τους, όσο και για τον διάδοχο του κόουτς.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου, ευνόησε τον Πέτρο Κονναφή, ωστόσο από αύριο (9/9), η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC.

Ο Πέτρος Κονναφής, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και πραγματοποίησε μέχρι τώρα τρία ταξίδια στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να έχει βρει μέχρι στιγμής τον εκλεκτό του με τον οποίο η ομάδα θα πορευθεί τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Παρ' όλες τις πληροφορίες και τα ονόματα που ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Η τακτική που επέλεξε ν' ακολουθήσει η διοίκηση Νίκου Κίρζη, εμπίπτει σε εσωτερικούς χειρισμούς από τον Πέτρο Κονναφή, με γνώμονα το χρονικό πλαίσιο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, και δη, την αναμέτρηση κόντρα στην Πάφος FC. 

Λαμβάνοντας υπόψη μας και τον λόγο που ήρθε το διαζύγιο με τον Σωφρόνη Αυγουστή (σ.σ. η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα), είναι δεδομένο ότι ο λεμεσιανός σύλλογος, κοιτάζει μόνο προς τη μεριά καλών περιπτώσεων προπονητή, αφού το έργο και η συνεισφορά που άφησε ο Κύπριος κόουτς, δεν είναι εύκολο ν' αντικατασταθεί στα μάτια των οπαδών του Απόλλωνα.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο εκλεκτός της διοίκησης Κίρζη, ενδέχεται να κριθεί πιο αυστηρά από τους φίλους της ομάδας, αφού αρκετοί είναι αυτοί που διαφώνησαν έντονα με την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο των κυανολεύκων. 

Τα χρονικά πλαίσια στενεύουν, ο κόσμος πιέζει για την πρόσληψη του νέου τεχνικού, γι' αυτό και στον Απόλλωνα επέλεξαν να μην μπουν στο παιχνίδι της ονοματολογίας, πριν από την οριστική συμφωνία και την υπογραφή των συμβολαίων με τον διάδοχο του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Η καθυστέρηση ωστόσο που παρατηρείται, μόνο ζημιά κάνει στην ομάδα, αφού αφενός ο όσο αργεί η κάθοδος του νέου προπονητή, καθυστερεί και η ενσωμάτωση του στην ομάδα και αφετέρου αυξάνει τη μουρμούρα ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών που βλέπουν όλο και περισσότερο ορατό το ενδεχόμενο, η ομάδα να πάει στην πρεμιέρα με υπηρεσιακό κόουτς στον πάγκο της.

Η κατάσταση αυτή πάντως, δηλαδή το ψάξιμο προπονητή από τον Πέτρο Κονναφή, είναι πρωτόγνωρη και για τον ίδιο.

Πέραν από το γεγονός ότι εκτελεί για πρώτη φορά χρέη ποδοσφαιρικού διευθυντή σε κάποια ομάδα, είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να ψάξει για προπονητή, αφού ο Σωφρήνης Αυγουστή βρισκόταν στο πόστο του, όταν ο ίδιος προσλήφθηκε στη συγκεκριμένη θέση από τον πρόεδρο του Απόλλωνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου