Επίσημα στην εποχή Ιβάν Βουκομάνοβιτς ο Απόλλωνας

Τον διάδοχο του Σωφρόνη Αυγουστή ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος εδώ και δέκα μέρες κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του, χωρίς να πάρει θέση σε σχέση με τα ονόματα υποψηφίων που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

Δίνοντας τέλος στα σενάρια, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε το μεσημέρι πως ο 42χρονος Σέρβος τεχνικός , Ιβάν Βουκομάνοβιτς, είναι ο αντικαταστάτης του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Πρόκειται για τεχνικό, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, κατακτώντας το κύπελλο της χώρας, το 2017.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 42χρονο Σέρβο τεχνικό κύριο Ivan Vukomanovic για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου του 1977 τεχνικός, εργάστηκε στο παρελθόν στην Σλόβαν Μπρατισλάβας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Σλοβακίας 2017 και στην Στάνταρ Λιέγης με την οποία τερμάτισε στην 2η θέση του βέλγικου πρωταθλήματος, ενώ συμμετείχε με την ομάδα της Λιέγης σε δυο διαδοχικές παρουσίες της στους ομίλους του UEFA Europa League.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλωσορίζει τον κύριο Ivan Vukomanovic και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ψηλά ο πήχης για τον Σέρβο

Λαμβάνοντας υπόψη και τον λόγο που ήρθε το διαζύγιο με τον Σωφρόνη Αυγουστή (σ.σ. η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα), είναι δεδομένο ότι ο λεμεσιανός σύλλογος, ήθελε μια καλή περίπτωση προπονητή, αφού το έργο και η συνεισφορά που άφησε ο Κύπριος κόουτς, δεν είναι εύκολο ν' αντικατασταθεί στα μάτια των οπαδών του Απόλλωνα.

Ως εκ τούτου, ο εκλεκτός της διοίκησης Κίρζη, θα πρέπει να καταφέρει να σταθεί αντάξιος των απαιτήσεων, αφού ενδέχεται να κριθεί πιο αυστηρά από τους φίλους της ομάδας, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που διαφώνησαν έντονα με την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο των κυανολεύκων. 

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»