Όταν ο Μαχαιρίτσας τραγουδούσε για να σωθεί η Ομόνοια

Μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος ξύπνησαν σήμερα στις τάξεις της Ομόνοιας, μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Ο Έλληνας τραγουδοποιός, συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία που είχαν πραγματοποιήσει οι πράσινοι το 2013 για οικονομική στήριξη της ομάδας τους. 

Μαζί με τους Μπάμπη Στόκα και Δημήτρη Σταρόβα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση για την ομάδα της Λευκωσίας. 

Πριν από τη διεξαγωγή της συναυλίας, ο Έλληνας τραγουδιστής, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εγώ έχω παίξει για την Ομόνοια άλλες 3-4 φορές φυσικά υπό άλλες συνθήκες. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχει η Ομόνοια. Σας μιλάω γιατί βρέθηκα πέρσι σε μια κατάσταση παρόμοια, ξεκινώντας μια διαφημιστική και μπαίνοντας σαν μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία γιατί είχαμε φτάσει σε ένα σημείο του να μην υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Και λες τώρα ένταξη τι έγινε, εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και αν δεν έχει να φάει ο Παναθηναϊκός είναι το πρόβλημα. Εντάξει ο κόσμος δεν έχει να φάει, δεν έχει να κάνει, του έχουν πάρει και τα σώβρακα. Τι θα γίνει τελικά όμως, πρέπει να μας πάρουν και το τελευταίο πράγμα που μας προσφέρει μια χαρά; Έχουμε μια Κυριακή απόγευμα και την έχουμε αφιερωμένη από παιδί που θυμάμαι, αυτό το πράγμα  δηλαδή τόσο φοβερό είναι να κάνουμε μια προσπάθεια να σωθεί, να μπορώ να πηγαίνω κάθε Κυριακή στο γήπεδο, είναι βασική προϋπόθεση για εμένα, δεν νομίζω ότι υπάρχει η ζωή μου χωρίς γήπεδο, είναι κάτι το συνυφασμένο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».

Δειτε Επισης

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα