Οι συστάσεις για τον Ιβάν και ο ξεκάθαρος στόχος του Απόλλωνα

Την επιλογή του Σέρβου τεχνικού Ιβάν Βουκομάνοβιτς και το γεγονός πως ήταν άνεργος τα τελευταία δυο χρόνια, σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Για την επιλογή του Βουκομάνοβιτς και ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, ανέφερε πως «δεν μπαίνω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία σαν υπάλληλος της εταιρείας. Δεν μπορώ να μιλήσω για τεχνικά θέματα. Για να γίνει επιλογή, να είστε σίγουροι ότι πέρασε από μια συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης. Σίγουρα το ότι είναι νεαρός έπαιξε σημαντικό ρόλο».
 
Όπως είπε, «ζήτησε από την ομάδα διορία τριών ημερών να αξιολογήσει τα πάντα γύρω από το σύλλογο και παρουσίασε την έκθεση. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι ο κόσμος ίσως να ανέμενε ένα πολύπειρο προπονητή. Όμως το ποδόσφαιρο δεν χαρίζουν επιτυχίες τα βιογραφικά. Η ίδια ανησυχία υπήρχε και για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος μεγαλούργησε με τον Απόλλωνα.
 
Οι συστάσεις που έχουμε από το Βέλγιο μας κάνει να πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να δώσει συνέχεια στην πορεία που δημιούργησε ο Σωφρόνης».
 
Για το γεγονός πως ο Σέρβος κόουτς υπήρξε άνεργος τα τελευταία δυο χρόνια, ο Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωσε πως είχε παρακολουθήσει αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια.
 
«Συμβαίνουν αυτά σε τέτοιου είδους επαγγέλματα και θεωρώ ότι πάντοτε είναι καθρέπτης το γήπεδο. Εμείς δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα προφίλ για το νέο προπονητή ότι είναι ο νέος Γκουαρδιόλα, ούτε τίποτα. Γνωρίζει πολύ καλά το που έχει έρθει, γνωρίζει την πίεση που έχει. Γνωρίζει ότι η ομάδα θέλει τίτλους.
 
Είναι δύσκολο το εγχείρημα, όμως ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Έχουμε υποχρέωση κάθε βδομάδα να παλεύουμε και να εξασφαλίζουμε τους βαθμούς της νίκης. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τι πρέπει να πράξουμε. Σίγουρα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα. Προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολο το έργο του Απόλλωνα, όπως και των υπόλοιπων.
 
Επαναλαμβάνω ότι καλό θα είναι να κρίνουν τον νέο προπονητή στον αγωνιστικό», κατέληξε για το φετινό πρωτάθλημα ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες