Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η άγνωστη ιστορία του Κωστή με την Ανόρθωση

  10/09/2019 21:06
Η άγνωστη ιστορία του Κωστή με την Ανόρθωση

Η άγνωστη ιστορία του Κωστή με την Ανόρθωση

  10/09/2019 21:06
Ο νεαρός διεθνής Κύπριος μέσος της Νέας Σαλαμίνας Ιωάννης Κωστή είναι το πρόσωπο των τελευταίων μηνών στο ποδόσφαιρο μας. Είναι θέμα χρόνου ο νεαρός να κάνει το επόμενο πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του με μετακίνηση στο εξωτερικό.
 
Ο τεχνικός του Ερμή Νίκος Παναγιώτου αποκάλυψε στην συνέντευξή του στον Super Sport FM 104.0 μια άγνωστη ιστορία σχετικά με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και την ομάδα της Ανόρθωσης.
 
Αναλυτικά:
 
«Το 2007 σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ανέλαβε τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης. Ο Κωστή ήταν στις Ακαδημίες της Ανόρθωσης. Τον φέραμε από το Λιοπέτρι. Κάναμε ένα γκρουπ με παιδιά που ξεχώριζαν και είχαν προοπτική. Ο Ιωάννης Κωστή ήταν σε αυτά τα παιδιά. Όταν φύγαμε από την Ακαδημία το 2010 έφυγε και ο Κωστή. Ο φίλος μου ο Τσούκκας τον άρπαξε και τον πήγε στις Ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας στο Αυγόρου. Ήταν όνειρο ζωής του μακαριστού του πατέρα του να τον δει να παίζει μπάλα. Εξελίχθηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Βλέπω έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ώριμος στο παιχνίδι του, έχει πολύ καλά τρεξίματα. Ένα προτέρημα που είχε από μικρός, δεν του άρεσε να χάνει. Στα 19 του βγάζει τον τσαμπουκά. Την ποιότητα την έχει και δικαίως χτυπά πόρτες μεγάλων ομάδων. Η φετινή χρονιά θα είναι ορόσημο γι’ αυτόν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας