Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η αδυναμία του Παναγιώτου και ο παίκτης που θα γράψει ιστορία

  10/09/2019 21:27
Η αδυναμία του Παναγιώτου και ο παίκτης που θα γράψει ιστορία

Η αδυναμία του Παναγιώτου και ο παίκτης που θα γράψει ιστορία

  10/09/2019 21:27
Την άποψη του για τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον Γκιόργκι Λόρια και τον Μιχάλη Ιωάννου ανέφερε στην εκπομπή του Super Sport FM 104.0 ο Νίκος Παναγιώτου.
 
Υπογράμμισε πως ο Τιμούρ χρειάζεται χρόνο για να επαναφέρει την Ανόρθωση εκεί που την ονειρεύονται οι οπαδοί της, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αμμοχώστου.
 
Αναλυτικά:
 

Για την επιστροφή του Τιμούρ: «Επιτέλους ήρθε η επιστροφή του Τιμούρ για την οποία γίνεται λόγος από το 2008. Χρειάζεται υπομονή. Είναι μια ομάδα χτισμένη όπως την θέλει ο προπονητής, μια ομάδα που δύσκολα θα δέχεται γκολ και αν βρει το εύκολο γκολ τότε θα έρθουν οι καλές μέρες».

Δεν φοβίζει τον Τιμούρ το ότι η Ανόρθωση έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2008 και το λέει συνεχώς ότι θέλει τίτλους: «Επειδή έζησα μεταβατική περίοδο στην Ανόρθωση το 1989, να σας πω ότι ήρθε ο Ιορντανέσκου και μας είπε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Έφυγε από τα αποδυτήρια και επέστρεψε μετά από λίγο και μας είπε ότι «θα γελάτε επειδή ήρθε ένας Ρουμάνος και σας έβαλε πίεση αλλά μόνο όσοι αντέχουν θα μείνουν μαζί μου, οι υπόλοιποι θα φύγουν». Ο Τιμούρ δεν το φοβάται αυτό».

«Ο Ιωάννου μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής, πέρσι τον είδα τον μικρό, μου τον είπε ο γιος μου ο Κυριακός όταν ήταν στην Ανόρθωση, μου είπε ότι ο Μιχάλης Ιωάννου θα γράψει ιστορία με την παρουσία του. Με την περσινή του παρουσία έδειξε πως είναι πολύ προικισμένος ποδοσφαιριστής, φτάνει όταν πάρει τις ευκαιρίες του να δηλώσει παρών. Μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην Ανόρθωση.»

«Ο Λόρια είναι η αδυναμία μου και μου αρέσει πολύ σαν τερματοφύλακας».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας