Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η αποκάλυψη του Κόντη πως από κλειστός στην Ομόνοια άλλαξε απόφαση σε ένα βράδυ

  11/09/2019 12:07
Η αποκάλυψη του Κόντη πως από κλειστός στην Ομόνοια άλλαξε απόφαση σε ένα βράδυ

Η αποκάλυψη του Κόντη πως από κλειστός στην Ομόνοια άλλαξε απόφαση σε ένα βράδυ

  11/09/2019 12:07

Την αποκάλυψη πως, καθώς ετοιμαζόταν για την Κύπρο και την Ομόνοια, το προηγούμενο βράδυ τον κάλεσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παρακαλώντας τον να έρθει στον ΑΠΟΕΛ, έκανε ο  Χρήστος Κόντης σε συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης που παραχώρησε στον συνάδελφο εξ Ελλάδος, Ηλία Καλλονά, σχετικά με την καριέρα του και τα όσα πέρασε.

Όπως ανέφερε, «τότε, προέκυψε μία πρόταση από την Ομόνοια και, όπως αποκαλύπτει, ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο, παρά το γεγονός πως δεν ήταν πολύ ζεστός για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Δεν τρελαινόμουν, αλλά εκείνη την στιγμή δεν είχα καλύτερες προτάσεις στα χέρια μου. Την επόμενη ημέρα θα ταξίδευα στην Κύπρο για να υπογράψω. Όμως, το προηγούμενο βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης και μου είπε πως με θέλει στο ΑΠΟΕΛ. Το σκέφτηκα λίγο, έβαλα κάτω τα πράγματα κι αποφάσισα να αποδεχθώ την πρότασή του. Η αλήθεια είναι πως πέρασα μία εξαιρετική πενταετία στο ΑΠΟΕΛ.

Κάναμε τεράστιες επιτυχίες, ξανάνιωσα ως ποδοσφαιριστής και έλαβα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ήταν από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πήρα στη ζωή μου. Σκεφτόμουν κι εγώ αυτό που λένε οι περισσότεροι για το χαμηλό επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Έχει ωραία γήπεδα, καλούς αγωνιστικούς χώρους, την ώρα που στην Ελλάδα τα περισσότερα ήταν χωράφια. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων πήγαιναν μαζί στο γήπεδο και γενικότερα υπήρχε μια ωραία ατμόσφαιρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας