Οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC:

(α)για είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένου ατόμου κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 36 Κεφάλαιο VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος 2019/2020 CYTA περιόδου 2019-2020.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου 2019-2020. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του Χρίστου Χρίστου διατροφολόγου της ΠΑΦΟΥ F C γιατί βρισκόταν στον χώρο των αποδυτηρίων χωρίς να είναι γραμμένος στο φύλλο αγώνα
Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από ένα αγώνα.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2019-2020 ΠΑΦΟΣ F C  – ΑΕΚ Λάρνακας/30.08.2019 (2η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2019-2020. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2019-2020 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΕΚ Λάρνακας /30.08.2019 (2η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2019-2020 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’  Φάση περιόδου 2019-2020 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου /31.08.2019 (2η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Κώστα Ηλία Εφόρου της ΑΓΙΑΣ Νάπας  αναφορικά με ανάρτηση δήλωσης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στις 02.09.2019 που αφορούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΦΟΣ F C – ΑΕΚ Λάρνακας  ημερομηνίας 30.08.2019 η οποία:

Α. θίγει ή μειώνει το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήχθησαν στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον  Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα
Β. θίγει ή μειώνει την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

Πηγή: ΚΟΠ

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»