Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εκφράζει τη λύπη της για την απόφαση της ΚΟΠ και καλεί σε διάλογο η Ανόρθωση

  11/09/2019 19:54
Εκφράζει τη λύπη της για την απόφαση της ΚΟΠ και καλεί σε διάλογο η Ανόρθωση

Εκφράζει τη λύπη της για την απόφαση της ΚΟΠ και καλεί σε διάλογο η Ανόρθωση

  11/09/2019 19:54
Διαφωνεί απόλυτα η διοίκηση της Ανόρθωσης με την απόφαση για αναβολή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αφού κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μεγάλης Κυρίας δεν ήταν παρόν στη συνάντηση με την ΚΟΠ, για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.
 
Αναγνωρίζει το σκεπτικό της απόφασης της ΚΟΠ η ομάδας της Αμμοχώστου, η οποία όμως τονίζει τη λύπη της γι’ αυτή την απόφαση, ανεξάρτητα αν είναι ευθυγραμμισμένη και νομότυπη με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, ωστόσο ευελπιστεί ότι το συντομότερο δυνατόν θα κληθεί να εκφράσει απόψεις και εισηγήσεις, όχι μόνο γι’ αυτό το θέμα αλλά και γι’ άλλα θέματα.
 
H ανακοίνωση:

Αναφορικά με την πρόσφατη απόφαση της ΚΟΠ μετά το αίτημα του ΑΠΟΕΛ για αναβολή του μεταξύ μας ποδοσφαιρικού αγώνα, επιθυμούμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Αναγνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης της ΚΟΠ το οποίο είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο σύμφωνα με τους όρους προκήρυξης του Πρωταθλήματος όπως αυτοί είχαν συμφωνηθεί πέρσι.

2. Είναι κατανοητό ότι οι ομάδες που αγωνίζονται στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πρέπει να τυγχάνουν υποστήριξης, διότι οι επιτυχίες των Κυπριακών ομάδων αντανακλούν γενικότερα στο σύνολο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

3. Πέραν όμως των πιο πάνω, αυτές οι πρόνοιες της Προκήρυξης αλλά και η φιλοσοφία που διέπει τους όρους αυτής, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να λειτουργούν επιβαρυντικά ή άδικα στις υπόλοιπες ομάδες και να τις επηρεάζουν αρνητικά.

4. Έχουμε ήδη, προ καιρού, με αφορμή την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού επικοινωνήσει με τα θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας, έχουμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας αλλά και τη διαφωνία μας με τον συγκεκριμένο όρο της προκήρυξης και έχουμε δηλώσει ότι είμαστε έτοιμοι ως νέα διοίκηση να μπούμε νωρίτερα σε ένα διάλογο με τα υπόλοιπα Σωματεία και την ΚΟΠ τόσο γι’ αυτό το θέμα, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γι’ αυτή την απόφαση της ΚΟΠ, ανεξάρτητα αν είναι ευθυγραμμισμένη και νομότυπη με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το συντομότερο δυνατόν θα κληθούμε να εκφράσουμε απόψεις και εισηγήσεις, όχι μόνο γι’ αυτό το θέμα αλλά και γι’ άλλα θέματα, τα οποία έχουμε εντοπίσει και καταγράψει με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας