Χαρίτου: Δεν θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί

Την άποψη του για την εικόνα της Ομόνοιας στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο εμβληματικός πρώην κίπερ του τριφυλλιού, Άντρος Χαρίτου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Active, ενώ παράλληλα πρόβλεψε που μπορεί να φθάσουν οι πράσινοι στη φετινή σεζόν.

«Δεν διαφέρει η δική μου άποψη από την γενική εκτίμηση που ακούγεται και από δημοσιογράφους και από τον κόσμο. Ήταν ελπιδοφόρα η εικόνα της ομάδας, ειδικά στα πρώτα δύο ημίχρονο. Αυτό που μπορεί να ξένισε κάπως ήταν η εικόνα στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών.

Ήταν αναμενόμενο όμως γιατί η ομάδα είναι καινούρια. Αυτό θα έρθει με τον χρόνο, με την σταθερότητα και την προπόνηση. Το ελπιδοφόρο είναι ότι υπάρχει ποιότητα, αναμένεται ότι αυτό θα μπορεί να βελτιωθεί και να πιάσει απόδοση μέχρι το τέλος», πρόσθεσε για το ξεκίνημα της Ομόνοιας.

Ικανοποιημένος από το μηδέν παθητικό και ο εντυπωσιασμένος από τον Μποτέακ, ανέφερε πως «το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ ήταν η αχίλλειος μας πτέρνα, δεν θυμόμαστε πόσα γκολ και πόσο εύκολο δεχόμασταν γκολ τα τελευταία χρόνια.

Είναι θετικό παρότι υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες από τους αντιπάλους, εκεί που χρειάστηκε ο τερματοφύλακας έδωσε το παρών του. Η ομάδα τρέχει, παλεύει, υπάρχει ηρεμία δεν πανικοβάλλεται και μονομαχεί συνεχώς.

Για τους επιθετικούς και τον τερματοφύλακα, ο Άντρος Χαρίτου, υπογράμμισε «ο Γάλλος (Μποτεάκ) με εντυπωσίασε, παλεύει μέχρι την άμυνα για να κερδίσει την μπάλα. Είναι στοιχεία που έχουν λείψει από την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

Συμφωνώ, μπορούν να παίξουν και οι δύο. Ο Παναγή είναι πολύ καλός, είναι έμπειρος πλέον και έχει παραστάσεις από τα παιχνίδια της Εθνικής. Φαίνεται ότι είναι έτοιμος, αν τον χρειαστεί η ομάδα, θα ανταποκριθεί. Η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια και εκεί που νομίζεις ότι δεν θα παίξεις, αγωνίζεσαι. Όσο αφορά τον Ουζόχο, τον είδα και με την ΑΕΛ.

Στα δύο επίσημα παιχνίδια, ήταν θετικός, ανταποκρίθηκε και αφήνει υποσχέσεις. Βέβαια, η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια που μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένο. Θα υπάρξουν τα λάθη, είναι δεδομένο, αλλά φαίνεται η ποιότητα του.

Είναι μικρό το δείγμα, ωστόσο η Ομόνοια έχει δείξει ότι διαθέτει ποιότητα, ταχύτητα, έχει χτιστεί σωστά και περιμένουμε το γήπεδο για να μας το αποδείξει. Δεν μιλούμε ότι θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί με τους μεγάλους. Επανήλθε ο Ντάρμπισαϊρ, στηριζόμαστε πάνω του ότι θα φθάσει τα 20 γκολ και βάλε. Ο Μίκου μπορεί να βοηθήσει όταν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης», κατέληξε ο Άντρος Χαρίτου.

Δειτε Επισης

Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ