Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρά Ανόρθωσης: Αδιανόητο να παίξουμε Ιανουάριο με ΑΠΟΕΛ

  12/09/2019 10:16
Πυρά Ανόρθωσης: Αδιανόητο να παίξουμε Ιανουάριο με ΑΠΟΕΛ

Πυρά Ανόρθωσης: Αδιανόητο να παίξουμε Ιανουάριο με ΑΠΟΕΛ

  12/09/2019 10:16

Φανερά απογοητευμένοι με τις αναβολές των αγώνων είναι στις τάξεις της Ανόρθωσης, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτα, να ξεκαθαρίζει τη θέση της ομάδας του. 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυρίας, επεσήμανε ότι είναι αδιανόητο, να χρειαστεί η Ανόρθωση να παίξει με τον ΑΠΟΕΛ ακόμη και τον Ιανουάριο. 

«Αντιλαμβανόμαστε πως κάποιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν αναβολή. Δεν πρέπει όμως να δεχτούμε ότι θα επιβαρύνεται το δικό μας πρόγραμμα. Ακόμα και φιλικά είναι δύσκολο θα γίνουν αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να βρεθούν κενές ημερομηνίες. Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ίσως θα πρέπει να πάμε τον Ιανουάριο. Αυτό είναι αδιανόητο. Θα κληθούμε να αγωνιστούμε με νέα δεδομένα αφού υπάρχουν οι προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ένα πρόγραμμα, βάσει του προγραμματισμού. Έστω αργά, αντιλαμβάνεται η ΚΟΠ, πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορεί να επιβαρύνεται το πρόγραμμα μας. Θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά και για αυτό αναφέραμε τον προβληματισμό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρη, δύσκολη και περίεργη κατάσταση», ανέφερε ο Σάββας Πηλακούτας για να απαντήσει στη συνέχεια για την υπόθεση με τον Ανδρέα Παντελή. 

«Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε δημόσια το θέμα. Ακόμα και αν προκύψουν εξελίξεις, δεν θα το συζητούμε δημόσια», απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ για τους Μαργκάσα και Σελίν, ανέφερε ότι «ανεβάζουν ρυθμούς, απομένουν τρεις προπονήσεις».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας