Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σαλαμίνα για αναβολές: Επηρεαστήκαμε πέρυσι και είδαμε τι έγινε

  12/09/2019 10:27
Σαλαμίνα για αναβολές: Επηρεαστήκαμε πέρυσι και είδαμε τι έγινε

Σαλαμίνα για αναβολές: Επηρεαστήκαμε πέρυσι και είδαμε τι έγινε

  12/09/2019 10:27
Το αρνητικό ξεκίνημα της Νέας Σαλαμίνας σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος, στον Super Sport FM 104.0, τονίζοντας πως είναι αισιόδοξοι και ότι η στην πορεία θα είναι ανταγωνιστικοί.
 
Αναφέρθηκε, επίσης, στο θέμα με τις αναβολές και πως η ομάδα της Αμμοχώστου επηρεάστηκε από αυτό στη περσινή σεζόν, επισημαίνοντας πως πρέπει να βρεθεί μια λύση.
 
«Κάναμε ένα αρνητικό ξεκίνημα. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Νιώθουμε ότι οι ποδοσφαιριστής που ήρθαν στην ομάδα έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Αυτό που μένει είναι να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές το πλάνο και τη φιλοσοφία του Σάββα Πουρσαϊτίδη.
 
Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα μας θα είναι καλή και ανταγωνιστική. Ευχόμαστε να κάνουμε μια νέα αρχή παίρνοντας τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και είμαστε βέβαιοι ότι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε, ο Δημήτρης Λάζος, για το ξεκίνημα της Νέας Σαλαμίνας.
 
Για το θέμα με τις αναβολές ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, ανέφερε, ότι «επηρεαστήκαμε πέρυσι από τις αναβολές. Είδαμε αγώνες να διεξάγονται τον Ιανουάριο και πιο τρανό παράδειγμα αυτό στον αγώνα ΑΕΚ – Πάφος. Πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα.
 
Οφείλουμε να σεβόμαστε τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, όμως οφείλουμε να λειτουργούμε όπως τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Ασφαλώς και θέλουμε να βοηθήσουμε τις ομάδες μας που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Πρέπει να γίνονται όμως κανονικά οι αγωνιστικές και το πρωτάθλημα να είναι επί ίσοις όροις. Θεωρώ ότι θα είναι η τελευταία χρονιά που θα βλέπουμε να γίνεται με αυτό τον τρόπο».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας