Κέρκεζ: Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τις προσθήκες

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει  του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Αποκάλυψε πως ο Γκαζαριάν θα είναι απόντας από το παιχνίδι λόγω τροφικής δηλητηρίασης, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ:
 
«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και εγώ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. Βρισκόμαστε τωρα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε τώρα το παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ.
 

Με κάθε διακοπή για εθνική ομάδα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες, αλλά επίσης υπάρχει και ανησυχία αν επιστρέψουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές καλά στην υγεία τους και έτοιμοι να αγωνιστούν.

Όλοι επέστρεψαν καλά και υγιείς, υπάρχει μόνο ένα θέμα με τον Γκαζαριάν. Είναι ακόμα στην Αρμενία, έχει ένα πρόβλημα, πιθανόν τροφική δηλητηρίαση. Το ιατρικό μας επιτελείο έχει μιλήσει με τους γιατρούς στην Αρμενία. Όπως είναι τα πράγματα, δεν θα είναι στην διάθεσή μας ενόψει ΑΠΟΕΛ. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο". 

Τώρα θέλω να πω μερικά πράγματα που συμβαίνουν. Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πρόεδρο που έχει φέρει 3 νέους ποδοσφαιριστές. Είναι η αίσθηση ότι βρίσκεται και σε εμένα δίπλα αλλά και στην ομάδα και αυτό μας δίνει θετική ενέργεια και σε εμένα αλλά και στο επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε, μπορούμε να λέμε αν έρχονταν πιο νωρίς οι παίκτες θα ήταν καλά αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχουν πλέον επιλογές σε κάθε θέση και αυτό είναι πιο εύκολο για να δουλέψω».

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι μπροστά μας. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη. Δύσκολο παιγνίδι όμως η φιλοσοφία μας είναι να πάμε για την νίκη. Πιστεύω στους παίκτες μας και στις δυνατότητες μας».

Από την άλλη, ο Ανδρέας Αβραάμ ανέφερε τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη. Δουλέψαμε πολύ καλύτερα αυτές τις δυο εβδομάδες. Ξέρουμε τι μας περιμένει και πάμε στην Λευκωσία για να πάρουμε την νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας».

 
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία