«Ο Μπέργκ δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες του συλλόγου»

Κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα προσπάθεια και το φετινό ξεκίνημα της Ομόνοιας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Κάντηλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal», ο οποίος τόνισε πως ο Χένινγκ Μπέργκ δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες του συλλόγου και ο Ουζόχο παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων, ανέφερε ο Αντρέας Κάντηλος. «Αυτό μας έδειξε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Απ’ εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε τα επόμενα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα για να διαπιστώσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια πού βαδίζουμε».

Στην ερώτηση για τις αλλαγές που έγιναν, το πρώτο πράγμα που σχολίασε, ο παλάιμαχος ποδοσφαιριστής, ήταν ο τερματοφύλακας: «Ο Ουζόχο σού παρέχει ασφάλεια, κάτι που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά και η άμυνα στέκεται καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο που δεν δέχθηκε γκολ.

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, που οι επικίνδυνες φάσεις στην εστία της ήταν λίγες. Η άμυνα, γενικώς η αμυντική λειτουργία, ήταν καλή, όπως καλή είναι και η μεσοεπιθετική της γραμμή αφού σκοράρει.

Αναφέρθηκε και στην παρουσία των νεοφερμένων Μποτεάκ και Έζρα, ο Αντρέας Κάντηλος, υπογραμμίζοντας πως «Και οι δύο έχουν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, στοιχεία που έλειψαν τις προηγούμενες σεζόν. Έχουν καλή τεχνική κατάρτιση και εκτιμά πως δεν είναι τυχαίο που και ο Ντάρμπισαϊρ επέστρεψε στο σκοράρισμα: «Ο λόγος που ανταποκρίνεται είναι γιατί φέτος έχει παίκτες καλούς δίπλα του. Ο Άγγλος είναι σε θέση να κάνει καλή σεζόν εφόσον οι ακραίοι τον τροφοδοτούν μέσα στην περιοχή».

Επίσης, για τον Νορβηγό τεχνικό της Ομόνοιας, Χένιγκ Μπεργκ, τόνισε πως έχει καλές αντιδράσεις από τον πάγκο, παρακολουθεί το παιχνίδι και παρεμβαίνει και ως πρώτη εικόνα, παρ’ ότι το δείγμα είναι μικρό, δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες του συλλόγου.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ακολουθεί, η γνώμη του είναι πως επειδή η Ομόνοια σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει έναν δυσκολότερο αντίπαλο, θα πρέπει να είναι προσεχτική στο παιχνίδι της ώστε να μη δεχθεί γκολ και μέσα από τις φάσεις που θα της δοθούν να μπορέσει να τις αξιοποιήσει έτσι ώστε να κερδίσει.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου