Οι δέκα «νάνοι» του κυπριακού πρωταθλήματος-Ποιος φιγουράρει στο Νο1 της λίστας

Είναι ευρέως γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο, ότι το ύψος δεν μπορεί να καθορίσει σε καμία περίπτωση την ποιότητα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Τρανταχτό παράδειγμα, είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αν και βλέπει τον κόσμο από τα 1.69, έγραψε τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και συνεχίζει ακάθεκτος, αφού με την ταχύτητα και την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, κανένας αμυντικός... βράχος δεν μπορεί ακόμη να τον σταματήσει. 
 
Η OMADA, έψαξε, ανέλυσε και καταγράφει τους 10 πιο κοντούς ποδοσφαιριστές του κυπριακού πρωταθλήματος. 
 
Πρώτος στην εν λόγω λίστα, φιγουράρει ο Τέτε της ΑΕΚ, ο οποίος με ύψος 1.65 είναι ο πιο κοντός του κυπριακού πρωταθλήματος. 
 
Ακολούθως οι Ρενάτο Μαργκάσα της Ανόρθωσης και Έρικ Μποτεάκ της Ομόνοιας, βλέπουν τον κόσμο από τα 1.68. 
 
Οι εφτά υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν την δεκάδα με τους πιο κοντούς του κυπριακού πρωταθλήματος, βρίσκονται στο 1.70. Πρόκειται για τους Ελουντού, Περέιρα, Εφραίμ, Λουίς Κάρλος, Λουλίνια, Ορτέγα και Λελουκίν. 
 
Δείτε κατά σειρά ύψους τους πιο κοντούς του κυπριακού πρωταθλήματος:
  • Τέτε (ΑΕΚ) - ύψος 1.65
  • Ρενάτο Μαργκάσα (Ανόρθωση) - ύψος 1.68
  • Έρικ Μποτεάκ (Ομόνοια) - ύψος 1.68
  • Ελουντού (Νέα Σαλαμίνα) - ύψος 1.70
  • Φακούντο Περέιρα (Απόλλων) - ύψος 1.70
  • Γιώργος Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ) - ύψος 1.70
  • Λουίς Κάρλος (Δόξα) - ύψος 1.70
  • Λουλίνια (Πάφος FC) - ύψος 1.70
  • Μίκαελ Ορτέγα (Ομόνοια) - ύψος 1.70
  • Πάβελ Λελουκίν (Πάφος FC) - ύψος 1.70

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας