Η απάντηση του Ιδιάκεθ για τα 3 πέναλτι της ΑΕΚ

Ικανοποιημένος με τα όσα είδε από την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ μεταξύ άλλων σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και τα 3 πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.
 
Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Έγιναν αρκετά στο παιχνίδι σήμερα. Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι που κάναμε. Ένας βαθμός είναι εντάξει αλλά σίγουρα θα θέλαμε και τους 3. Είμαι ευχαριστημένος για την εικόνα που βγάζει η ομάδα. Για τους ουδέτερους ήταν ένα ωραίο παιχνίδι αλλά για τους προπονητές είναι δύσκολο».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Συμφωνώ σε αρκετά απ’ όσα ανέφερε ο συνάδελφος. Ήταν αρκετά τα ενδιαφέροντα τα όσα είδαμε στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο 20λεπτό αφού κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Μετά πήρε τον έλεγχο η Ομόνοια. Ανεβήκαμε προς το τέλος του ημιχρόνου και καταφέραμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ».

Για το δεύτερο ημίχρονο και τον κόσμο: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο ξεκάθαρο το παιχνίδι, με τις αντεπιθέσεις. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι. Σε 2-3 περιπτώσεις η Ομόνοια θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά εμείς παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη».

Για τα 3 πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του: «Όταν έχεις 3 πέναλτι σε ένα παιχνίδι σημαίνει πως είσαι μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά και τα πέναλτι είναι απόρροια του τρόπου παιχνιδιού μας. Είδαμε τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας να κάνει εντυπωσιακές ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και δεν με χαλά που σκόραραν μόνο από το σημείο του πέναλτι».
 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού