Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καρφιά Ομόνοιας για διαιτησία: Ακυρώθηκε γκολ και δόθηκε πέναλτι στο 96'

  15/09/2019 20:44
Καρφιά Ομόνοιας για διαιτησία: Ακυρώθηκε γκολ και δόθηκε πέναλτι στο 96

Καρφιά Ομόνοιας για διαιτησία: Ακυρώθηκε γκολ και δόθηκε πέναλτι στο 96'

  15/09/2019 20:44

Στα λάθη της διαιτησίας στάθηκε με το πέρας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στην Cablenet. 

«Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις στο αγωνιστικό θέμα. Η ομάδα μας ήρθε εδώ και διεκδίκησε τη νίκη. Την κρατούσαμε περισσότερο χρόνο από την καθυστέρηση. Βγήκε το πλάνο της ομάδας μας και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Με την ίδια ευκολία που δόθηκε στην ΑΕΚ πέναλτι, θα μπορούσε να δώσει και σε εμάς δύο. Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ για την ομάδα μας, η ΑΕΚ είχε κόκκινη κάρτα και δόθηκε το πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ υποδείχθηκαν πέντε. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο, θα τα εξετάσει η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρίου, για να προσθέσει:

«Έχουμε παιχνίδι με τον Απόλλωνα, η ομάδα θα αρχίσει να δουλεύει γι αυτό το παιχνίδι. Είμαστε βέβαιοι πως θα έρθει ο κόσμος μας, πιστεύουμε στις νίκες. Για να μην παρεξηγηθεί, ο κόσμος δεν φώναξε Ομόνοια γιατί χάρηκε για την ισοπαλία. Χάρηκε για την εικόνα και την πρόοδο της ομάδας μας. Πως ήμασταν τώρα και πως την τελευταία φορά».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας