Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χείμαρρος με παρότρυνση του Τιμούρ ο Κοσμά

  15/09/2019 21:28
Χείμαρρος με παρότρυνση του Τιμούρ ο Κοσμά

Χείμαρρος με παρότρυνση του Τιμούρ ο Κοσμά

  15/09/2019 21:28
Για τον τρόπο που ήρθε το δεύτερο τέρμα της Ανόρθωσης μίλησε ο Γιώργος Κοσμά μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση με 1-2.

Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε με τον δικό του τρόπο το παράπονο του για την διαιτησία του Λεόντιου Τράττου λέγοντας πως είναι κρίμα.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση είχε κατοχή μπάλας, εμείς προσέξαμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και να δημιουργήσουμε ρήγματα στην αντεπίθεση. Δυστυχώς ήρθε ένα γκολ από λάθος δικό μας σε ένα κρίσιμο σημείο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και η απόδοση ανέβηκε κατακόρυφα. Προσπαθήσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ. Δυστυχώς ήρθε το δεύτερο γκολ που... τι να πω. Δυστυχώς το στόμα μας δεν μπορούμε να το ανοίξουμε πολλά! Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα πραγματικά».

Συνεχίζοντας: «Όμως δεν σκύβουμε το κεφάλι, αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και το έδειξε και σήμερα, ειδικά στο δεύτερο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθεια ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη όμως αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω η ομάδα θα βρει τον δρόμο που θέλει και θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Είναι κρίμα τρία παιχνίδια δεν πήραμε τίποτε και είναι άδικο για την προσπάθεια που κάναμε. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και ότι καλύτερο».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας