Η βελτίωση, το απρόβλεπτο και ο Ισπανός μαέστρος της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ήταν βελτιωμένη στο Παραλίμνι και πέτυχε μια εξαιρετικά μεγάλης σημασίας νίκη κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, ήταν αισθητά βελτιωμένη στον (κακό) αγωνιστικό χώρο του «Τάσος Μάρκου», δημιούργησε πολύ μεγάλο αριθμό ευκαιριών και με λίγη τύχη και προσοχή, θα μπορούσε να κερδίσει πολύ πιο εύκολα. Ήταν κάτι που επισήμαναν, τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια, όσο και ο Σάββας Πηλακούτας μετά το τέλος του αγώνα.

Το ανέβασμα της απόδοσης της ομάδας της Αμμοχώστου στο χθεσινό παιχνίδι, έγκειται εν πολλοίς στο ορθολογικό σχήμα που παρέταξε ο Γεωργιανός κόουτς. Τα δύο ελληνικά «φτερά» στην επίθεση, Καλτσάς και Μανθάτης προσθέτουν ταχύτητα, ποιότητα και εκείνο το… απρόβλεπτο που δεν περιμένει κανείς. Η συνεργασία των δυο τους στο νικητήριο γκολ είναι χαρακτηριστική.

Επιπρόσθετα, ο Ρούμπεν Ράγιος έκανε, ίσως, ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με τον «Φοίνικα» στο στήθος. Πέραν από το γκολ που σημείωσε, ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία, με πολλές δημιουργικές στιγμές και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.

Συμπερασματικά, η «Κυρία» εξασφάλισε την πρώτη της νίκη στον «μαραθώνιο» με πειστικό τρόπο, αλλά τα (πολύ) δύσκολα ακολουθούν με τρία παιχνίδια «φωτιά». Η διάθεση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της βαρωσιώτικης ομάδας θα αποτελέσουν τον οδηγό που ψάχνουν…
 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies