«Ο Νικολάου προτίμησε να ντροπιάσει την οικογένειά του για να μην πάρει η Ομόνοια 3 βαθμούς»

Έξω φρενών με τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου είναι άπαντες στο στρατόπεδο της Ομόνοιας. Τόσο ο κόσμος, όσο και η διοίκηση των πρασίνων, βράζουν με τις αποφάσεις του Κύπριου ρεφ, τον οποίον πιθανότατα θα καταγγείλουν με ομόφωνη απόφαση. 

Οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας, ξεσπαθώνουν με ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα, κατά του Γιώργου Νικολάου, κατηγορώντας τον για τις αποφάσεις του στο χθεσινό (15/9) παιχνίδι. 

Η ανακοίνωση:

«ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ, τα όσα έκανες και ακόμα κάνεις για αυτή την ομάδα είναι απίστευτα και μοναδικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ίσως όμως να έφτασε η στιγμή για το κάτι παραπάνω!

Αν και θέλουμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι, βαθιά μέσα μας νοιώθουμε πως φέτος έχουμε να κάνουμε με μια Ομόνοια απ’ τα παλιά, με μια Ομόνοια που χαίρεσαι να την βλέπεις, με μια κανονική Ομόνοια όπως μας την παρέδωσαν οι παππούδες μας. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πως έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν στα ίσα όλες τις ομάδες και ότι δύσκολα θα ηττηθούν σε ένα αγώνα 11 εναντίων 11.

Δυστυχώς όμως σπάνια θα δούμε αγώνα της ομάδας μας 11 εναντίων 11. Μάλλον κάποιοι κατάλαβαν πιο γρήγορα από εμάς ότι η βασίλισσα ξαναζωντάνεψε. Χθες βράδυ, ο Νικολάου προτίμησε να ντροπιάσει την τιμή του αλλά και ολόκληρη την οικογένεια του για να μην πάρει η Ομόνοια τους 3 βαθμούς. Μέχρι πριν λίγες ώρες τα νεύρα μας χτυπούσαν κόκκινο. Σήμερα όμως και με καθαρό μυαλό ένα έχουμε να σας πούμε. Γουστάρουμε πολύ που τρέμετε μόνο και μόνο στην ιδέα πως η τριφυλλάρα είναι και πάλι εδώ και ότι επέστρεψε για να πάρει αυτό που της αξίζει.

Όπως λοιπόν αναφέραμε στην αρχή της ανακοίνωσης μας, ίσως να έφτασε η στιγμή για το κάτι παραπάνω από πλευράς μας.

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΝΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ!

Υ.Γ: Συγχαρητήρια σε όλους τους λεβέντες μας, που έδωσαν την ψυχή τους απο την στιγμή που φύγαμε με τα λεωφορεία μέχρι και το τέλος του αγώνα».

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου