Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το… λίφτινγκ της Ομόνοιας και τα διαπιστευτήρια του Μπέργκ

  16/09/2019 12:17
Το… λίφτινγκ της Ομόνοιας και τα διαπιστευτήρια του Μπέργκ

Το… λίφτινγκ της Ομόνοιας και τα διαπιστευτήρια του Μπέργκ

  16/09/2019 12:17
Πάει καιρός να δούμε τόσο αλλαγμένη, προς το καλύτερο, εικόνα από πλευράς της Ομόνοιας. Το δείγμα μπορεί να είναι μικρό, όμως είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό για τη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Χένινγκ Μπεργκ.

Χθες, κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα της Λευκωσίας στάθηκε, και με το παραπάνω, στο ύψος των περιστάσεων του παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων να δημιουργούν αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Επέδειξαν ταχύτητα και γρήγορο τρόπο σκέψης στις ενέργειές τους, πέτυχαν δύο πολύ όμορφα γκολ, σε δημιουργία και εκτέλεση με πανομοιότυπο τρόπο, ενώ γενικότερα έπαιξαν ωραίο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Ο Νορβηγός κόουτς της λευκωσιάτικης ομάδας, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για την εικόνα που παρουσιάζει, μέχρι στιγμής, η Ομόνοια στον αγωνιστικό χώρο, κάτι για το οποίο θα έλεγε κανείς, πως δεν έχει και άδικο.   
 
Η Ομόνοια, την φετινή σεζόν, διαθέτει ποιότητα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ είναι ένα σύνολο με ομοιογένεια και ξεκάθαρο στόχο μέσα στο γήπεδο.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως ο χρόνος είναι σύμμαχος της ομάδας, η οποία καλείται να δείξει βελτίωση και συνέπεια ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.
 
Ο Μπεργκ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης ομάδας και το τι χρειάζεται αυτή για να πετύχει. Τα υπόλοιπα εντός αγωνιστικού χώρου...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας