Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ανανέωσε με Londou Bros ο ΑΠΟΕΛ

  16/09/2019 17:58
Ανανέωσε με Londou Bros ο ΑΠΟΕΛ

Ανανέωσε με Londou Bros ο ΑΠΟΕΛ

  16/09/2019 17:58
Την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας ανανέωσαν ΑΠΟΕΛ και Londou Bros, όπως ενημέρωσαν οι γαλαζοκίτρινοι σήμερα μετά την δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποίησαν στον Αρχάγγελο.
 
Αναλυτικά:

Ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας LONDOU BROS, Χαράλαμπος Χαραλαμπους ανέφερε τα πιο κάτω:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ και προσωπικά τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετριδη για την επέκταση της συμφωνίας μας. Ήδη την προηγούμενη χρόνια τα αποτελέσματα της χορηγίας ήταν εκπληκτικά για την εταιρεία μας. Με τη στήριξη της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας και τη νέα χρόνια θα στεφθεί με μεγαλύτερη επιτυχία με το νέο brand που θα προβάλουμε, την εταιρεία Gianni Kavanagh. Θα είμαστε πάντα στο πλάι του ΑΠΟΕΛ»

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ GIANNI KAVANAGH

Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ

Κύριες και κύριοι

Σας καλωσορίζω στη δημοσιογραφική διάσκεψη που σκοπό έχει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρεία LONDOU BROS που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας GIANNI KAVANAGH στην Κύπρο.

Επιτρέψετε μου να καλωσορίσω και επίσημα στο προπονητικό μας κέντρο τόσο τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, διευθυντή και συνιδιοκτήτη της LONDOU BROS όσο και τον Joao Martins ιδιοκτήτη της BWGROUP που ήρθε στην Κύπρο ειδικά για τη σημερινή παρουσίαση της νέας μας συνεργασίας.

Ως ΑΠΟΕΛ θέλουμε να επιτυγχάνουμε σε κάθε τομέα. Και να είμαστε ταυτόχρονα πρωτοπόροι ενισχύοντας σε όλους τους τομείς το όνομα της ομάδας μας.

Δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί και στον τομέα της ένδυσης. Στη σύγχρονη εποχή που το ποδόσφαιρο είναι και εικόνα πέρα από ό,τι παίζεται μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, το πρεστίζ και η εμφάνιση δεν θα μπορούσαν να μην ήταν ένας ακόμα τομέας που σαν ομάδα θα δεχόμασταν να κάνουμε οποιαδήποτε έκπτωση.

Η ακολουθία της στιλιστικής γραμμής και των επιλογών στις εμπνεύσεις του GIANNI KAVANAGH και ταυτόχρονα όλες οι επιλογές της εταιρείας LONDOU BROS ανεβάζουν το ενδυματολογικό πρεστίζ της ομάδας μας σε μια συνεργασία που ξεκίνησε από πέρσι και χαιρόμαστε που φέτος θα μας συνοδεύσει σε όλο το πρωτάθλημα αλλά και στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Τους ευχαριστώ ξανά και προσδοκώ ότι και σε αυτό τον τομέα θα έχουμε μια μακρά και εποικοδομητική συνεργασία.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας