Αποκάλυψε το νέο του επάγγελμα ο Ντε Βινσέντι

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, που απάντησε σε αρκετές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. 

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τόνισε μεταξύ άλλων ότι, ξέρει ήδη τι θα κάνει μετά το ποδόσφαιρο. «Ήδη έχω αναπτύξει ένα συνεταιρισμό με φίλους στον τομέα των οικοδομών. Ταυτόχρονα ο manager μου που είναι και φίλος μου θα είναι επίσης συνεργάτης μου σε αυτή τη φύση της δουλειάς, της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντινού:

Ποια ομάδα είναι η παθολογική σου αγάπη και γιατί;

«Η Boca Juniors. Είναι το όνειρο και η αγάπη μου από μικρό παιδί. Είναι όπως ένα μικρό παιδί γεννιέται στην Κύπρο και έχει ως όνειρο να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό είναι το συναίσθημα. Σίγουρα βρίσκομαι εδώ στην Κύπρο πολλά χρόνια και αγαπάω τον ΑΠΟΕΛ αλλά αυτή η σύνδεση δε συγκρίνεται με αυτό που νιώθεις όταν είσαι μικρό παιδί. Ποιος ποδοσφαιριστής ανά το παγκόσμιο θα ήταν για σένα ο ιδανικός συμπαίκτης ανεξαρτήτως εποχής που έπαιξε; Θα βγάλω έξω τον Riquelme για να πω ότι για μένα αυτός που θα ήθελα να παίξω θα ήταν ο Dennis Bergkamp. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που τα είχε όλα. Κάθομαι ακόμα και τώρα και βλέπω videos του, στο YouTube. Έκανε απίστευτα πράγματα. Μακάρι να μπορούσα να έπαιζα μαζί του».

Ποιος είναι για σένα ο πρώτος παίκτης που αποτέλεσε το είδωλό σου και γιατί;

«Πάντα ήμουν οπαδός της Boca Juniors και σε μικρή ηλικία έζησα πολλές κορυφαίες στιγμές του συλλόγου. Ο καλύτερος παίκτης εκείνης της χρυσής εποχής ήταν ο Riquelme. Ακόμα και τώρα αν ρωτήσεις ποιον προτιμούν μεταξύ Riquelme και Maradona, θα σου απαντήσουν Riquelme. Είχα όνειρο να τον γνωρίσω από κοντά, τα κατάφερα και δε θα το ξεχάσω ποτέ».

Πιστεύεις ότι αν ήσουν προπονητής θα μπορούσες να διαλέξεις ένα εκ των Messi ή Ronaldo για την ομάδα σου;

«Messi. Όλοι λένε ότι ο Ronaldo είναι δουλειά, είναι προπόνηση και ο Messi είναι μόνο ταλέντο. Εγώ διαφωνώ. Πχ στα φάουλ προηγουμένως ο Messi δεν ήταν τόσο καλός και τώρα κάθε φάουλ είναι μισό γκολ. Αυτό έρχεται μόνο από προπόνηση. Για μένα ο Messi είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν τον συγκρίνω με τον Maradona γιατί δεν τον έζησα τόσο πολύ. Και δεν μου αρέσει να συγκρίνω εποχές γιατί το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό τότε».

Για σένα ποιος είναι ο καλύτερος στη θέση σου αυτή τη στιγμή;

«Έχει αρκετούς καλούς. Θα έλεγα ο Modrić. Μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι αγωνίζεται λίγο πιο πίσω αλλά ήδη έχει πετύχει εξαιρετικά πράγματα και έχει μια λαμπρή καριέρα».

Τι επάγγελμα θα ήθελες να κάνεις αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής;

«Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο. Γιατί από δύο χρονών είμαι με μια μπάλα στα πόδια. Ξέρω τι θα κάνω μετά το ποδόσφαιρο. Ήδη έχω αναπτύξει ένα συνεταιρισμό με φίλους στον τομέα των οικοδομών. Ταυτόχρονα ο manager μου που είναι και φίλος μου θα είναι επίσης συνεργάτης μου σε αυτή τη φύση της δουλειάς, της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών. Γιατί δεν μπορώ να βγάλω το ποδόσφαιρο από τη ζωή μου».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

«(Εσύ μαγειρεύεις) Εντάξει εσείς το λέτε σούβλα. Εμείς το λέμε asado. Είναι κρέας ψημένο στα κάρβουνα ή καλύτερα στα ξύλα. Σίγουρα δεν μπορείς να το τρως κάθε μέρα γιατί θα βάλεις κιλά. Δεν ξέρω να το μαγειρεύω. Ο πατέρας μου το κάνει πολύ καλά. Στο σπίτι συνήθως μαγειρεύει η κοπέλα μου και εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λέει τι να κάνω για να τη βοηθήσω».

Τηλεόραση παρακολουθείς;

«Παρακολουθώ ποδόσφαιρο ή ταινίες που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Ταινία μπορώ να δω αν βλέπει η κοπέλα μου πχ και θα τη δούμε μαζί. Αλλά να διαλέξω εγώ κάτι που να μην έχει σχέση με το ποδόσφαιρο είναι από δύσκολο έως απίθανο».

Μουσική ακούς;

«Ακούω διάφορα. Αναλόγως της διάθεσής μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ακούω συνέχεια μουσική. Πολλές φορές μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να μην ακούω και τίποτα και να προτιμώ την ησυχία».

Είσαι Αργεντίνος. Χορεύεις tango;

«Όχι. Το κορμί μου είναι σαν μονοκόμματο ξύλο σε ό,τι αφορά στο χορό. Σε ό,τι αφορά στο tango πολλοί πιστεύουν ότι όλοι στην Αργεντινή ασχολούνται με αυτό. Οι νέες γενιές όμως δεν ασχολούνται τόσο. Μάλλον με το tango ασχολούνται περισσότερο εκτός Αργεντινής παρά στην ίδια τη χώρα».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα