Μασιάς: Πώς θα λυθεί το πρόβλημα της διαιτησίας και η συμβουλή στον Νικολάου

Σε μείζον ζήτημα μετατράπηκε για ακόμη μια φορά το θέμα της διαιτησίας στα Κυπριακά γήπεδα, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην 3η αγωνιστική.

Ομάδες καταγγέλλουν διαιτητές και διαιτητές καταγγέλλουν στην Αστυνομία πρόσωπα για απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Αυτός είναι δυστυχώς ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Κύπρο, αλλά και από την άλλη πρέπει επειγόντως να βρεθεί η χρυσή τομή για να περιοριστούν όσο περισσότερο τα διαιτητικά λάθη.

Επί της ευκαιρίας, η OMADA, επικοινώνησε με τον πρώην διαιτητή, Δημήτρη Μασιά, ο οποίος μας ανέφερε πως το πιο σημαντικό στο κυπριακό ποδόσφαιρο, την δεδομένη στιγμή, είναι να μπει επιτέλους το VAR στα γήπεδα.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, ανέφερε πως πάντα θα υπάρχει χώρος για βελτίωση στον χώρο της διαιτησίας, καθώς και πως είναι δύσκολο να κρίνουμε τον διαιτητή του ντέρμπι, μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας, όταν αυτός χρειάστηκε 10 ριπλέι για να ξεκαθαρίσει την φάση.

«Σε μια αγωνιστική που υπάρχει μουρμούρα και παράπονα σίγουρα υπήρχαν λάθη και παραλήψεις. Υπάρχει όμως η αρμόδια αρχή για να δει και να εξετάσει τις φάσεις και να κρίνει στην τελική», ανέφερε ο Δημήτρης Μασιάς, ο οποίος σε σχέση με την διαιτησία του Γιώργου Νικολάου, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με την Ομόνοια, υπέδειξε ότι, «για τον ίδιο είναι καλό να περάσει απαρατήρητος στα επόμενα παιχνίδια που θα κληθεί να διαιτητεύσει. Όταν εμείς χρειαστήκαμε 100 ριπλέι για μια φάση δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα άνθρωπο που είχε στην διάθεση του μόνο μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου».

«Σίγουρα υπάρχουν σημεία βελτίωσης αλλά και επαγγελματισμού στο χώρο. Πρέπει το VAR να μπει άμεσα στο χώρο του ποδοσφαίρου για να αποφύγουμε την προκατάληψη αλλά και τα διαιτητικά λάθη», κατέληξε ο πρώην διαιτητής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»